Arkiver

Den syvende dag …


Hverdagen.

… i den tredje samt allersidste uge af vores tre uger lange sommerferie er så småt ved at være ved vejs ende og dermed er der desværre ikke flere dage tilbage af årets sommerferie. Så i morgen begynder hverdagene igen med alt det, de nu en gang har at byde på.

Det regnede, da vi stod op i morges, det har regnet hele dagen og det regner for øvrigt stadigvæk. Så derfor droppede vi den planlagte tur med veterantog fra Roskilde Station til Hvalsø Station og derfra med veteranbus til Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm, hvor vi ville havde fået cirka fire timers tid til at fotograferede, opleve samt se alle de mange gamle sporvogne, før vi så skulle med veteranbus til Hvalsø Station og derfra med veterantog til Roskilde Station.

Så det endte med, denne søndag stort set kom til at blive til en helt almindelig søndag, hvor vi har nået alle de der helt normale praktiske huslige opgaver, vi normalt plejer at bruge vores søndage til så som at skifte sengetøj samt vaske og stryge det, der blev taget af, aflive et par opvasker med meget mere.

Dertil kommer, at min Skat nåede at få ryddet op samt sortere i alle de mange meget forskellige papirer, der lå i en stor aktivkasse, og efter jeg havde lagt dem i orden, fik han sat dem ind i de relevante ringbind. Det ser godt nok ikke ud af så meget, men det tog alligevel det mest af eftermiddagen.