Arkiver

Årets 20. ups !


Hverdagen.

Temperaturmæssigt kan vi desværre godt mærke, at sommeren allerede er ved at synge på sit så absolut allersidste vers samt at efteråret står klar ude i kulissen til at overtage scene. For selv om solen skinner fra en høj klar blå samt næsten skyfri himmel og udendørstemperaturen er oppe omkring de 18 plus grader i dag, så er der en kølig undertone, der desværre ikke er til at tage tage fejl af, for det er den kolde og mørke årstid, der er på vej.

Når nu vejret var flot, og vi lige manglede et par tre småting i Netto, så udfordrede jeg min ømme højre ankel samt hæl med en lille gåtur til Netto på Holbækvej. Desværre havde jeg glemt min huskeseddel derhjemme og dermed kunne jeg godt legalisere i hvert fald over for mig selv, at dette her …

2010/08/30/101.jpg

… elve nøgler Bomuldsgarn ( 100% bomuld ) i en køn lys turkis nuance røg med ned i min indkøbskurv, for det kan simpelhen ikke passe, at det ikke stod på den glemte huskeseddel.

😉

Til mit forsvar vil jeg så lige tillade mig at påpege, at garnet kun kostede en rund tier per nøgle samt at jeg rent faktisk slet ikke har noget garn i den farve i mit "lille" garnlager.

Jeg har der også allerede fået ind til flere rigtigt gode ideer med hensyn til, hvad jeg kan hækle samt stikke af det nyindkøbte garn, så nu skal jeg bare lige finde ud af, hvilken af ideerne, det skal være.