Arkiver

Halloween 2010


Hverdagen.

Igen i år kom jeg desværre ikke til at pynte op til Halloween på lige præcist den måde, jeg havde haft lyst til at gøre det, så endnu en gang måtte jeg trøste mig selv med … at lidt er bedre end intet.

Det endte dog med, at årets oppyntning til Halloween så alligevel ikke blev helt så tam, som det ellers først så ud til, den ville blive, dels fordi jeg også i år kom til at investere i lidt nyt Halloweenpynt og dels fordi der dukkede nogle Halloween relaterede ting op under min oprydning.

Så selv om året oppyntning til Halloween kun kom til at strække sig over den længste samt den næstkorteste af reolerne inde i stuen, så kom den dog alligevel til at give lidt uhyggelig hyggelig stemning i et hjørne af vores hjem.

🙂

Helt ude til venstre på den længste af reolerne inde i stuen hygger sig en god blanding af edderkopper, græskar, hekse, paddehatte samt spøgelser sig …

2010/10/31/101.jpg

.. og på vores trolegrene …

2010/10/31/102.jpg

… hænger der to små spøgelser, hvis øjne blinker, når man trykke på en knap på deres hoved, to små hekse samt et par meget små lanterner. Desværre stinker de to små fugleskræmsler stadigvæk meget langt væk af kemi, så de kom ikke til at hænge på vores troldegrene i år.

Lidt flere både små samt mindre græskar og paddehatte samt den lille Smølfine …

2010/10/31/103.jpg

… der er i fuld gang med at røre rundt i sin store gryde med heksebryg.

Ovenpå den ene af vores højtaler har det lille spøgelse med det udhulet græskar, vi købte under året Halloween besøg i Tivoli …

2010/10/31/104.jpg

… fået selskab af en mekanisk edderkop, der går rundt, når den bliver trukket op.

Lidt flere edderkopper, græskar og spøgelser samt et enkelt fugleskræmsel og en heks, der beundrer dagens høst af røde fluesvampe. Den dejlige lodne velernærede edderkop, der lige med nød og næppe kan holde sig fast i den lilla vase …

2010/10/31/105.jpg

… købte jeg for flere år siden hos Ikea i Høje Tåstrup og den stående flagermus …

2010/10/31/106.jpg

… der har fundet sig en rigtigt god plads ovenpå et stort keramik græskar med frit udsyn til næsten hele vores stuen, blev købt det samme sted den samme dag.

Jeg tillader mig at håbe samt tro på, at jeg næste år forhåbentligt får mulighed for at folde mig fuldstændigt uhæmmet ud med hensyn til oppytningen af vores hjem til blandet andet Halloween.