Arkiver

Oprydning i overskuet af små gaver


Hverdagen.

I morges startede jeg med at finde alle de mange meget forskellige små ting frem, jeg havde i overskud, da jeg var færdigt med at pakke gaverne ind til årets udgave af en pakkekalender til min Skat, så jeg kunne komme til at rydde lidt op samt sortere lidt i dem.

Det endte med, jeg tog en lille ting fra, som min Skat får som en ekstra lille fødselsdagsgave i år, lige som jeg også kom til at tage to små ting fra, som min Skat får som et par små ekstra julegaver i år. Derefter begyndte jeg at sortere lidt i alle de resterende ting, hvorefter jeg begyndte at pakke dem ned i disse to grå 31 liters SmartBokse …

2010/10/20/001.jpg

… der fremover kommer til at stå i vores arbejdsværelse, så jeg både hurtigt samt nemt kan komme til deres indhold, hvis jeg får lyst til at give min elskede Skat en lille gave i utide sådant simpelhen bare fordi, jeg elsker ham.

Ganske typisk for mig så har jeg selvfølgelig givet hver af de to grå 31 liters SmartBokse et nummer, lige som jeg også har oprettet et regneark på min computer til dem hver. For selvfølgelige har jeg noteret, hvad der ligger i de to plastik kasse samt i hvilken af dem, det ligger, så jeg endnu hurtigere samt endnu nemmere kan finde lige præcist den ting, jeg har lyst til at give min Skat næste gang, han skal have en lille uventet gave i utide af mig.