Arkiver

Det store gennemhæfte Julen


Hverdagen.

Det er meget langt fra mig, der er med til at holde liv i ting som aviser, magasiner samt ugeblade. For lige bort set fra jeg abonnere på Anders And & Co., I form samt The World Of Cross Stitching og jeg køber Anders And Ekstra i løssalg, hver gang det udkommer, så holder samt læser jeg ingen som helst andre former for aviser, blade og magasiner ud over Gaffa, Lime samt Ud og se, som jeg henter gangske gratist hos henholdsvis TP Musik, Netto samt på stationen, hver gang de udkommer, og dog … for der er lige et magsin, jeg købe hver eneste gang, det udkommer og det er Det store gemmehæfte Julen

2010/10/04/201.jpg

… der udkommer en gang om året sådant cirka tre måneders tid før juleaften. I år udkom det den 20. september, men det var først i dag, hvor jeg var rundt om Havanna Huset for at hente den gevinst, de ikke kunne finde i lørdags, jeg fik øje på det samt købte det.

Det pudsige er, at jeg ikke købe dette magasin for at få gode ideer til årets juleudsmykning eller på grund af de mange madopskrifter, men der imod køber jeg det på grund af dets mange spændende artikler om diverse julerelaterede ting som for eksempel hvorfra de forskellige elementer i den såkaldte traditionelle danske jul stammer samt om diverse julemarker- og juleudstillinger.

Jeg har endnu ikke nået at læse årets udgave af Det store gemmehæfte Julen, men jeg har bladret i det og jeg kan allerede nu se, at jeg vil læse det meste af det. Jeg vil i hvert fald læse om julebukken samt nisserne oprindelse ligesom jeg også vil læse lidt om håndfremstillede glaskugler.

Jeg købte det første nummer af Det store gennemhæfte Julen i 1992 og jeg har holdt det fast lige siden. På en måde så er det blevet sådant, at min jul hvert år så småt begynder, når jeg har købet årets udgave af Det store gennemhæfte Julen og jeg har hygget mig med at læse dets informative artikler.