Arkiver

En rigtigt kærestedag


Hverdagen.

Det er simpelhen ved at være ikke bare længe, men virkeligt alt for længe siden min Skat og jeg havde sommerferie. Dermed er det tilsvarende alt for længe siden, vi har haft mulighed for at hive en del eller bare i det mindste en halv dag ud af kalenderen og så omdanne den til en rigtigt kærestedag. Så der er vel næppe noget at sige til, at vi begge to i den grad trængte til at gøre det.

Så i stedet for at står op til normaltid eller til næsten normalt tid i morges, valgte vi at blive liggende lidt længere under de varme dyner i vores seng, imens vi puttede os ind til hinanden samt nød, at vi ikke lige havde behov for at springe ud af sengen samt går i gang med bare nogle af denne dags mange meget forskellige praktiske gøremål, men at vi derimod for en sjælden gangs skyld havde mulighed for at nyde hinanden tæt på samt de varme følelser, der er imellem os, før vi gik i gang med alt det andet samt langt mere kedelige.

Da solen så så småt begyndte af stå op og vi blev klar over, at vejret, selv om det ville være koldt, ville blive flot hele dagen med en lavhængende sol, der skinnede fra en høj klar blå samt stort set skyfri himmel, blev vi enige om, at langt de fleste af alle de mange meget forskellige praktiske gørnål, vi gerne både skal samt vil nå i løbet af denne weekend, ikke er mere vigtige, end de godt sangens kan blive udsat til i morgen eller næste weekend for den sags skyld.

Så da vi begge to havde spist noget lynhurtigt frokost, blev vi enige om, at nu kører vi altså en tur ud til Sagnlandet Lejre, hvor vi går os en lille tur i det smukke farverige efterårslandskab og sikken en virkelige dejlig oplevelse det blev. For selv om det var koldt, så var alle de mange kønne gyldne efterårsfarver så smukt en udsmykning af det i forvejen meget smukke stykke næsten uberørte natur, at vi simpelhen bare næsten ikke kunne se os mætte på det.

Da vi sad i bilen på vej hjem ude fra Sagnlandet Lejre, blev vi enige om, at vi også ville bruge resten af eftermiddagen samt starten af aften på at nyde hinanden samt simpelhen bare være kæreste. Så da vi nåede hjem til os selv, blev bilen ikke kørt i garage, men derimod fik den lov til at stå på parkeringspladsen foran vores opgang i de få minutter, det tog os at gå op i vores lejlighed efter et nytopladet batteri samt et tomt hukommelsekort til hver sit kamera og derefter satte vi kursen mod København nærmere bestem det hyggelige uhyggelige Halloween pyntet Tivoli.

Vi nåede at bruge næsten tre og en halv times tid på at gå rundt i den hyggelige uhyggelige pyntede gamle have, før vi blev enige om, at nu havde vi både oplevet samt set nok for i dag eller rettere skrevet da vi begyndte at fryse så meget, så billederne, vi fotograferet, begyndte at blive lettere rystet. Så derfor satte vi atter kursen mod Roskilde samt vores hjem.

Nu har vi lige nået at spise til aften samt aflive dagens samlede opvask og lige om lidt, når vi begge to har nået at fremkalde alle de mange billeder, vi har nået at fotografere i løbet af denne dejlige hyggelige kærestedag, så vil vi finde vores seng. For hold da lige helt op hvor blive man altså rigtigt godt gammeldags træt på den der virkelige gode måde af en hel dag med masser af skønne indtryk samt oplevelse i hinandens selskab.