Arkiver

God morgen fredag


Hverdagen.

Så er vi sørme endelig langt om længe nået til denne uges femte samt i hvert fald for min Skats og mit vedkommende forhåbentligt sidste arbejdsdag, og årstiden taget i betrækning så er det relativt lunt her til morgen, for lige nu er det stjerneklart og udendørstemperaturen er plus 4,3 grader. Ifølge DMI kommer dagens vejr mest af alt til at byde på solskin, det vil dog blive mere og mere overskyet i løbet af dagen og der vil komme regn til aften.

For femte gang i denne uge er min Skat lige gået hjemmefra og lige nu er han for femte gang i denne uge ved at køre ind til sit arbejde, hvor han lige om lidt ligeledelse for femte gang i denne uge vil går i gang med dagens arbejdsopgaver.

Selv sidder jeg for femte gang i denne uge foran min computer, for jeg kan sangens skrive et lille morgenindlæg på min blog samtidigt med jeg spiser min morgenmad samt drikker min morgenthe.

På vores seng hersker der lige nu et vildt stort rodet kaos. For jeg har brugt den sidste lille halve times tid til at finde alle de mange meget forskellige små og mindre ting frem, jeg allerede på nuværende tidpunkt af indeværende år har købt til min storebrors og min veninde i Rønnebærparkens pakkekalder næste år eller rettere skrevet alle de ting, der lige nu fylder godt op på vores seng, var de ting, jeg havde i overskud, da jeg var færdig med at pakke årets pakkekaldergaver ind til dem begge to.

Når jeg er færdige med at spise min morgen, drikke min morgenthe samt skrive dette indlæg, vil jeg gå i gang med at rydde op samt sortere lidt i alle disse ting, og bagefter vil jeg samle dem alle sammen i en sort 31 liters SmartBokse, der kommer til at stå inde i vores arbejdsværelse lige under de to grå 31 liters SmartBokse, der rummer alle de små ting, jeg allerede har nået at købe på forskud til min Skat, så jeg nemt kan komme til dens indhold, hvis min storebror eller min veninde i Rønnebærparken lige skal have en lille gave i utide sådant simpelhen bare fordi jeg holder af dem.