Arkiver

Oprydning i overskuet af små gaver – Del 2


Hverdagen.

I morges startede jeg med at finde alle de mange meget forskellige små ting frem, jeg havde i overskud, da jeg var færdigt med at pakke gaverne ind til årets udgave af en pakkekalender til min storebror samt min veninde i Rønnebærparken, så jeg kunne komme til at rydde lidt op samt sortere lidt i dem.

Det endte med, jeg tog et par små ting fra, som min storebror får som en ekstra lille julegave i år. Derefter begyndte jeg at sortere lidt i alle de resterende ting, hvorefter jeg begyndte at pakke dem ned i denne sorte 31 liters SmartBokse …

2010/10/22/001.jpg

… der fremover kommer til at stå i vores arbejdsværelse lige under de to grå 31 liters SmartBokse, der rummer alle de små gaver, jeg har købt på forskud til min Skat, så jeg både hurtigt samt nemt kan komme til dens indhold, hvis jeg får lyst til at give min storebror eller min veninde i Rønnebærparken en lille gave i utide sådant simpelhen bare fordi, jeg holder af dem begge to.

Ganske typisk for mig så har jeg selvfølgelig oprettet et regneark eller rettere to – et til gaverne til min storebror og et til gaverne til min veninde i Rønnebærparken – på min computer. For selvfølgelige har jeg noteret, hvad der ligger i denne plastik kasse, så jeg endnu hurtigere samt endnu nemmere kan finde lige præcist den ting, jeg har lyst til at give enten min storebror eller min veninde i Rønnebærparken næste gang, en af dem skal have en lille uventet gave i utide af mig.