Arkiver

Årets 29. ups !


Hverdagen.

Da vi kørte fra vores faste Klasselotterikollektør, startede vi med at køre ud til Netto på Holbækvej, hvor vi fik købt alt det, vi manglede fra Netto på nær et frisk majsbrød. For samtlige mindste holdbarheddatoer på de majsbrød, de havde i butikken i dag, er i morgen og så er de majsbrød ikke friske efter vores mening.

Jeg kom også til at solde lidt, for lige præcist denne Netto har det med at putte næste uges sportvarer frem allerede om lørdagen og derfor kom jeg til at købe følgenden …

2010/10/02/101.jpg

… 4 stykker sort brodderistof ( 49,00 x 50,00 centimeter ) med 7 kvadrater per centimeter til en rund tier per styk, hvilket er billigt og så er det for øvrigt allerførste gang, jeg har set sort broderistof i en dansk butik. 2 hold med ti duk a 8 meter seks-trådet løst tvunget broderigran til en rund tier per styk, hvilket også er billigt, jeg har dog på fornemmelsen, at det nok ender med, jeg kommer til at hækle noget af det i stedet for at broderer noget med det, samt et nøgle hvidt og syv nøgler lyseblåt "Candy Garn" ( 100% polyester ) til en rund tier per nøgle.

Jeg havde ellers sat mig for, at jeg ikke måtte foretager flere upser i indeværende år, men det lykkedes så ikke helt for mig. På den anden siden så håber jeg jo stadigvæk på, at jeg på et eller andet tidspunkt og helst ikke alt for langt ude i fremstiden får så meget overskud måde fysik, psykisk samt tidsmæssigt, at jeg for alvor kan komme i gang med at udfolde mig kreativt.

Vi nåede også lige at komme rundt om Aldi på Søndre Ringvej, før vi kørte hjem og derefter satte vi lige alle de nyindkøbte varer på plads i fællesskab, før vi tog noget frokost.