Arkiver

Hvordan gik weekenden ?


Hverdagen.

Hvilken weekend ?

Nå … den weekend ?

Den er desværre fuldstændigt lige som stort set alle andre helt normale gennemsnits weekender gået alt for hurtigt og ganske som sædvanligt nået min Skat og jeg ikke bare tilnærmelsesvis halvdelen af alt det, vi havde håbet på samt sat os for, vi kunne komme til at nå i løbet af den.

Det er allerede blevet mandag morgen igen og dermed har vi begge to også allerede taget hul på en hel ny arbejdsuge – han på sit job og jeg herhjemme, hvor jeg lige nu hygger mig sammen med min morgenmad og min morgenthe, imens jeg via af min computer er ved at skrive et meget lille indlæg på min meget mildt skrevet forsømte blog.

Jeg har dog på fornemmelsen, at det nok ikke lige frem bliver min blog, der kommer til at få det mest af min energi, opmærksomhed samt tid i løbet af denne uge. For meget kort skrevet bliver bloggen nok også i denne uge ret så kraftigt nedprioriteret. Fordi der lige som er en hel del andre samt betydeligt vigtigere praktiske huslige opgaver, der trænger sig på med hensyn til at få mest muligt og helst det hele af min energi, opmærksomhed samt tid.