Arkiver

Dagens sold


Hverdagen, Oplevelser, Ænder.

Hverken min elskede Skat eller jeg har nogen som helst former for faste og løse traditioner med fra vores respektive barndomshjem, som vi lige frem ønsker at holde liv i og så er det jo mere end godt, at vi begge to er fuld ud i stand til at skabe vores egne fælles af slagens.

En af vores samlinger af faste ny opfundet fælles traditioner omhandler Tivoli, som jeg for øvrigt aldrig nogensiden tidligere i mit liv havde besøgt, før jeg var der allerførste gang sammen med min Skat lørdag den 4. august 2007.

Det var for øvrigt en rigtigt dejlig dag, hvor vi startede med at besøge Botanisk Have samt Botanisk Museum, før vi gik en lille tur i det indre København, og endelig afsluttede vi dagen med et besøg i Tivoli, hvor jeg købte fire små metal ænder og en lille flad glas and, før vi atter satte kursen samt næserne hjemad mod Roskilde.

Da jeg sad og læste de fem overfor nævnte indlæg, kom jeg bare endnu mere til at ærgrer mig over, at jeg stadigvæk har lidt over 300 indlæg, jeg mangler at finde det fornødne overskud samt den nødvendige tid til at skrive på min blog. For hold da lige helt op hvor var det altså bare noget så dejligt samt hyggeligt sådant via min blog at få lov til at genopleve en af de mange virkelige dejlige ture, min Skat og jeg har været på.

Nå … det var da godt nok noget af et sidespring, jeg der kom til at fortage, for det her indlæg handler jo ikke om nostalgi, men der imod om dagens sold, så nu må jeg nok heller se at komme tilbage til emnet.

😉

En af vores faste traditioner, som vi simpelhen overholder ikke kun hver, men derimod hver eneste gang vi besøger Tivoli, er, at vi skal et smut i Illums Bolighus, så det var vi selvfølgelige også i dag. Jeg havde håbet på, at jeg i dag kunne få den mini badeand, jeg havde sat mig for, jeg ville have sidste gang, vi besøgte Illums Bolighus i Tivoli, men det kunne jeg så bare stadigvæk ikke.

Faktisk var Illums Bolighus udvalg af badeænder ret så begrænset i dag og det så mest af alt ud som om, de ikke længere ønsker at føre samt sælge den slags, især fordi de gav 50% rabat på det lille udvalg, de havde tilbage.

Det endte dog med, selv om udvalget var yders begrænset, at jeg alligevel kom til at købe en lille ny badeand, der oven i købet har sin egen nøglering …

2010/10/16/601.jpg

… dens normalpris er 39,00 kroner, men der var jo 50% rabat og derfor så fik jeg den for 19,50 kroner. Nøgleringen med den lille badeand er fra Designroom Gruop nærmere bestemt deres Bud serie med nøgleringe, der også indeholder en masse meget forskellige badeænder, og det kommer vel næppe bag på nogen af jer, at jeg faktisk godt kunne tænke min nogle flere af deres mange nøgleringe med sjove, spændende og søde badeænder ?

Det ændrer dog intet på, at jeg stadigvæk allerhelst vil havde de små badeænder fra Bud, fordi de ikke fylder så meget og jeg dermed har plads til at give mange flere af dem et nyt kærligt hjem.

🙂

Imens vi gik den første runde igennem den hyggelige uhyggelige Halloween pyntet gamle havde, nåede vi at besøge stort set alle de mange opstillede boder og vi nåede også at finde ud af, at det i år rent faktisk kun var i en af boderne, vi gerne vil solde lidt. Første gang vi besøgte boden, fik vi øje på nogle virkelige flotte keramik græskar og da de kun kostede en rund tier per styk, blev vi enige om, at dem må vi simpelhen bare købe nogle stykker af, men så var det, at det begyndte at blive svært meget svært enda, for hvilke af dem skulle vi vælge til og hvilke af dem skulle vi vælge fra ?

Åh … hvor var det altså svært, for det høje grønne keramik græskar var jo flot og det lave grønne keramik græskar var jo kønt og så var der det grønne keramik græskar med lysegrønne striber og så var der jo alle de forskellige orange keramik græskar … Nej, hvor var det altså simpel bare svært sådant at skulle vælge til og fra.

Så var det, at jeg fik øje på en stor flettet kurv, der stod på gulvet ved siden af det lille bord, hvor skålen med de mange meget forskellige flotte keramik græskar stod. I den kurv lå der tre åbne træ kasser med tolv små rum og i hver af disse små rum lå der et af de kulørte keramik græskar …

2010/10/16/602.jpg

… vi ønskede at købe. Dermed fandt vi ud af, at der var tolv forskellige kulørte keramik græskar at vælge imellem samt at hvis vi købte en åben træ kasse med et af dem hver, kostede den kun 100,00 kroner. Se så var det lige pludseligt ikke længere så svært at vælge hvilke af de tolv kulørte keramik græskar, vil skulle købe, for vi købte da bare en åben trækasse med indhold.

🙂

Inden vi gik hen til disken for at betale for vores tolv kulørte keramik græskar, ville min Skat lige set lidt nærmere på nogle små keramik lygter i form af græskar med spøgelser, der stod på et bord ved siden af butikkens udgang og det endte med, at han valgte denne her …

2010/10/16/603.jpg

… der kostede 39,00 kroner og det vil nok fremover komme til at have en fremtrædende plads, hver gang jeg pynter op til Halloween. Den lygte er nu også bare så sød med det lille spøgelse, der sidder der i sit udhulet græskar, imens det holder sin lille lygte i den ene hånd.