Arkiver

De blå mærker


Hverdagen.

I tirsdags sørgerede min svage højre ankel for, at jeg kom helt ned at ligge og da det skete på et tidspunkt, hvor jeg havde et fyldt indkøbsnet i begge hænder, fik jeg igen som helst form for mulighed for at tage fra og derfor blev jeg pænt dekoreret med en stor hudafskrabning samt et endnu større blåt mærke på både min venstre albue, min venstre hofte samt mit venstre knæ.

Allerede dagen efter var der til al held kommet et fint sår på alle tre hudafskrabninger, men det er først i nat, jeg har været i stand til igen at ligge på den venstre side. Det er nu ikke fordi, jeg ikke har prøvet at gøre det mange gange før lige siden jeg faldt i tirsdags, men jeg er vågnet hver gang, fordi det blå, lilla, violette ( forsæt selv i diverse af den slags "kønne" farver ) cirka 8,50 gange 10,00 centimeter store blå mærke på min venstre hofte har været så ømt, at jeg simpelhen ikke har kunnet ligge på det.

Med hensyn til min svage højre ankel … så har jeg været i stand til at gå på den både i onsdags, i forgårs samt i går og det har den som sådant ikke brokket sig særligt meget over, men det er jo desværre ikke ensbetydende med, den har tænke sig at forblive samarbejdsvillig.

🙁