Arkiver

Små søde blomster


Hverdagen.

Selv om vi stadigvæk befinder os i starten af oktober måned, er der nok ikke længere nogen som helst form for tvivl om, at det er blevet efterår i hvert fald ikke ude i naturen, for den er så småt begyndt at skrifte farve fra de mange kønne friske grønne nuancer til et helt vildt farveeldorado af gule, orange, røde samt brune nuancer.

Ude på vores altan har min Skat og jeg allerede måtte sige: "Farvel" til en ret så stor del af alle de alt andet end små plantepusser, vi har haft i år, blandet andet agurkeplanterne og pyntegræskarplanterne, og flere af de tilbageværende planter er også ved at være ret så kraftigt på retur. Det er dog langt fra dem alle, for vores jordbær står med fine blomster samt friske jordbær og vores tomatplanter har stort set dagligt nye gule blomster og der er, selv om vi har spiste godt af dem, masser af både grønne og røde tomater på dem.

Så er der både den japanske blomsterblanding samt tageteserne, for det er lige som om, de simpelhen bare nægter at holde op med at sætte friske knopper samt med at blomster.

Indenfor i vores lejlighed er de to voksblomster i vores soveværelse holdt op med at blomster, men lur mig om de måske ikke lige når at sætte bare en enkelt eller to klaser med i år og så er der den ene af vores store grønne planter inde i arbejdsværelset, den har her til morgen overrasket os med nyudsprungne blomster …

2010/10/09/001.jpg

… de er godt nok ikke særligt store, men til genglæd er der rigtigt mange af dem …

2010/10/09/002.jpg

… det er nu så hyggeligt, når en eller flere af vores grønne planter overrasker os ved at blomstre.