Arkiver

Årets 31. ups !


Hverdagen.

Jeg gik hjemmefra ved 9:00 tiden, for jeg ville benytte mig af, det er efterårsferie samt at langt de fleste af dem, der nok senere på dagen vil sørger for at stort set alle former for butikker er fyldt godt op med en kødran uden lige, højst sandsynligt sover længe eller i det mindste ikke kommer lige så tidligt ud af hoveddøren som mig.

Jeg startede med at gå rundt om containeren med dagrenovation, og derefter gik jeg langs med blokken for at komme hen til stamvejen, derfra forsatte jeg ad Astersvej, Østre ringvej samt Bymarken til jeg nåede til Dommervænget, hvor første stop på formiddagens indkøbstur Super Spar ligger. Jeg skulle nemlig lige se, om der var en eller flere af de Walt Disney´s DVDer de har på tilbud til kun 49,95 kroner i denne uge, ville være en god ide til min Skats pakkekalender næste år.

Det endte med, jeg kom til at købe to forskellige Walt Disney´s DVDer. Den ene får min Skat som en ekstra lille fødselsdagsgave i år og den anden bliver gemt til hans pakkekalender næste år. Man kan nok næppe påstå, at jeg ikke er i bare nogenlunde god tid med hensyn til indkøb af den slags små gaver.

Jeg forsatte via en lille smutvej hen til Netto på Københavnsvej, hvor jeg lige skulle have nogle ganske få helt almindelige hversting og så sket der det, at disse fire nøgle lyseblåt Candy Garn …

2010/10/18/101.jpg

… på en eller anden næsten helt uforklarlig måde havnede i min indkøbskurv.

😉

De kostede en rund tier per nøgler og nu har jeg så i alt femten nøgler af det, da jeg jo købte syv nøgler lørdag den 2. oktober samt fire nøgler fredag den 8. oktober. Så rnnu håber jeg, der er mere end garn nok til det ønskede projekt, når jeg en gang kommer i gang med det.