Arkiver

Aftens menu …


Hverdagen.

I går aftes, imens min Skat og jeg i fællesskab lige fik ryddet til side, vasket op, tørret af samt stillet på plads efter vores aftensmad, talte vi om, hvad vi skal have til middagsmad i dag. Det endte med, at vi blev enige om, at det skal være et eller andet med kylling og vi fandt faktisk også via vores lagerlister over fryseren indhold ud af, at vi havde en pakke med 300 gram kyllingkød, som har ligget i vores fryser siden den 31. august i år.

Så langt så godt … her til aften, da min Skat så vil gå gang med at tilberede vores aftensmad foregår der så følgende … i det han åbnede køleskabets dør for at tage kartoflerne ud af det, så han kan komme til at skrælde dem, spørger han: "Hvor stillede du kyllingkødet ?" "Mig ?" svarede jeg "Det var der dig, som tog det ud !".

Det meget korte af det meget lange er … at ingen af os har taget kyllingkødet ud af fryseren i går aftes, for vi har begge to været fuldt ud 100% overbevist om, at den anden gjorde det. Så derfor blev aftens menu meget hurtigt ændret til at være … burgerboller …

2010/10/05/201.jpg

… der er fyldt med kyllingburger, der er smagt til med peber og salt, samt skiver af en sød salatagurk, cherrytomater samt en rød peberfrugt alt sammen af eget avl, der er pyntet med lidt ketchup …

2010/10/05/202.jpg

… nemmere kan det nok ikke gøres heller ikke med hensyn til størrelsen på den efterfølgende opvask, og hvis man lige ser bort fra, at burgerbollerne er fremstillet af hvedemel, så er resten af det faktisk ret så sundt ikke kun for os, men også for det globale miljø.

Her til aften har vi husket at tage den omtalte pose med kyllingkød ud af fryseren, så det, vi ikke fik som middagsmad i dag, får vi forhåbentligt som middagsmad i morgen i steder for.