Arkiver

En rap nøglering


Hverdagen, Ænder.

I formiddags udfordrede jeg min ømme højre ankel samt hæl med at gå en tur ind til Roskildes centrum, fordi jeg ville besøge Kvickly for at se lidt på årets udvalg af Halloweenpynt. For jeg har det med pynten til Halloween lige som med pynten til resten af årets højtider, jeg elsker at pille det gamle frem år efter år, men jeg vil også gerne have bare en enkelt eller et par nye ting hvert år.

Det viste sig, at dagen besøg i Kvickly blev en yderst billig omgang, for lige bort set fra en lille keramik elefant, der var sat end fra 39,95 kroner til 19,95 kroner, som skal bruges til min veninde i Rønnebærparkens pakkekalender næste år, så købte jeg intet absolut intet.

Jeg forsatte ad Algade og Københavnsvej ud til Ro´s Torv, hvor jeg besøgte Panduro Hobby, for jeg ville købe resten af Heidis fødselsdaggave i dag. Ingen jeg gik hjemmefra, havde jeg sat mig for, hvad det skulle være, men da jeg stod i butikken, fik jeg øje på nogle andre ting og derfor endte det med at blive dem, der blev købt.

Jeg forsatte hen til Tiger, der ligger lige ved siden af Panduro Hobby, for jeg er på jagt efter nogle runde gule plastikperler. Det havde de ikke eller retter de runde plastik perler, der har den ønskede størrelse, har de ikke i den rigtige gule farve og de runde plastik perler, der har den ønskede gule farve, har de ikke i den rigtige størrelse … nå … på et eller andet tidspunkt, så lykkedes det vel for mig at få fat i de ønskede gule plastik perler.

Det endte dog med, jeg kom til at bruge en rund tier hos Tiger, for jeg lod mig friste og derfor så købte jeg denne rappe nøglering …

2010/10/05/101.jpg

… den lille plastik and har slugt en lille ledpære og den lyser derfor ud af næbet …

2010/10/05/102.jpg

… samtidigt med den rapper, når man trykker den på dens ene vinge.