Arkiver

Det skete i de dage … Del 7


Hverdagen.

… i slutningen af oktober 2010, at den kreative and, der også er kendt som Tine, det vil altså sige undertegnet, kom så meget i før julehumør, at jeg nu stort set er færdig med at pakke alle de gaver ind, min Skat skal have af andre samt mig i løbet af resten af indeværende år.

Det er godt nok ved at være fem ugers tid siden, jeg fik pakket min Skats første-søndag-i-advent-gave og hans 26 pakkekalendergaver ind. Det var for øvrigt den samme dag, hvor jeg også nåede at pakke de fødselsdagsgaver, min Skat skal have af flaget, Poul og Sweetheart samt mig, ind, og når nu jeg var i gang med pakke diverse gaver ind, kunne jeg jo lige så godt forsætte med at pakke de julegaver, han skulle have Poul og Sweetheart samt mig, ind med det sammen.

I dag har jeg så nået at pakke de fødselsdagsgaver …

2010/10/29/001.jpg

… ind, min Skat skal have af familien i Fakse samt mig, og som det kan ses på billedet, fik jeg også lige pakket en ekstra lille julegave ind til ham.

Nå nu jeg alligevel var i gang med at pakke gaver ind, så forsatte jeg med at pakkes Heidis fødselsdagsgaver …

2010/10/29/002.jpg

… ind med det samme. Hun har godt nok først fødselsdag i slutningen af januar måned, men når gaverne allerede er blevet købt, kan de jo lige så godt også blive pakket ind.