Arkiver

Lukket !


Hverdagen.

Jeg har lige tændt for min computer og i det øjeblik jeg åbnede mit mailpogram væltede det ind med 63 e-mail, der alle som en var genereret af en kommentarer på min blog.

Da det meget hurtigt viste sig, at kun 3 af disse 63 e-mail er seriøse og resten af dem er det, jeg vil kalde for spam-kommentarer – altså fuldstændige useriøse samt totalt uønskede kommentarer, der alle som en er nogle af de mere end helt sædvandelige reklamer for billig flybilletter, potensforlængende midler eller spilekonsoller, så har jeg desværre set min nødsaget til endnu en gang at lukke for kommentarfunktionen på min blog.

Alle disse 60 spam-kommentarer er skrevet indenfor fem minutters tid og nu kan jeg så starte forfra med hensyn til at slette yderst uønskede kommentarer i form af diverse reklamer på min blog, hvilket jeg jo nok kommer til at skulle spilde en lille times tid på.

🙁

Jeg fatter simpelhen ikke, hvorfor jeg skal blive ved med at lægge blog til den slags og jeg er lige på nippet til at anmelde det til politiet, hvilket ikke er en tom trussel.

Så skulle der være en af mine faste kommentatorer – ingen nævnt ingen glemt, der gerne vil kommentere et af mine indlæg, så har I indtil videre muligheden for at bruge kontaktfunktionen eller sende mig en e-mail og så overfører jeg jeres kommentar til bloggen.