Arkiver

Bolchestokke og ænder


Hverdagen, Ænder.

Selv om min Skat og jeg fik handlet godt ind i går eftermiddags, så manglede vi desværre stadigvæk lige et par tre små hverdagsting til den kommende weekend. Så derfor udfordrede jeg igen i dag min ømme højre ankel samt hæl ved at gå en tur ind til Roskildes centrum, hvor jeg blandt andet nåede rundt om Søsterne Grene, der igen i dag havde fået lidt flere julerelaterede varer frem på deres hylder.

I dag kom jeg dog kun til at solde for 32,94 kroner, men så fik jeg altså også hele tretten små søde samt spændende ting for de penge.

🙂

Jeg kom til at købe seks små flade tynde træ bolchestokke …

2010/10/28/001.jpg

… der kostede 1,94 kroner per styk, samt seks små flade tynde træ ænder …

2010/10/28/002.jpg

… der ligeledelse kostede 1,94 kroner per styk. Alle tolv dele vil gøre sig godt både på vores pyntegrene samt på vores juletræ også selv om de desværre kun har motiv på den ene side.

Jeg kom også til at købe en plastik kagedåse …

2010/10/28/003.jpg

… der kostede 9,66 kroner, og jeg ved med 100% sikkerhed, at jeg aldrig nogen siden kommer til at bruge den til småkager, der imod har jeg tænkt mig at pakke nogle af de helt små samt skrøbelige juletræsting ned i den, når jeg en gang skal til at pakke juletræpynten væk, men nu skal jeg lige komme i gang med at få den frem først, hvilket ikke ske før, vi har fået købt årets jueltræ.