Arkiver

En lille tur over til dammen


Hverdagen, Ænder.

Min Skat og jeg blev enige om, at når nu vi allerede havde nået at løse ret så mange af alle de mange meget forskellige praktiske opgaver, vi meget gerne skal samt vil nå at klare i løbet af denne weekend, kunne vi godt tillade os at bruge lidt tid på kun at være kærester og derfor besluttede vi, at "vores" ænder skulle have et lille besøg.

Vi gik vores sædvandelige tur, det vil sige, at vi startede med at gå langs med blokken og derefter forsatte vi ad stamvej, før vi krydsede Astersvej, så vi kunne komme over til stien, der til at starte med har ungdomsboliger på begge side og bagefter skoles boldbane på den ene side og et parcelhuskvarte på den anden side …

2010/10/02/201.jpg

… vi nåede til stiens slutning, der hvor man har mulighed for at dreje til højre og derefter kommer man ind i parcelhuskvartet eller man kan dreje lidt til venstre og så kommer man ind i skoven, der er et kønt lille grønt åndehul, som er klemt inde imellem Holbækmotorvejen, skolens boldbane, to forskellige parcelhuskvarter samt et kolonihavehusområde.

Vi forsatte ad skovens hovedsti, til vi nåede til den anden udgang, det vil sige den udgang, der fører igennem et parcelhuskvart og derfra over til dammen …

2010/10/02/202.jpg

… hvor ænderne meget hurtigt fik øje på os og især på den pose med brød, vi havde med til dem. Det er tilsyneladende meget let at blive gode venner med en flok sultne ænder, hvilket min Skat …

2010/10/02/203.jpg

… og jeg endnu en gang fandt ud af, men på den anden side så varer venskabet ikke længere end til, de har fundet ud af, at posen med brød er tømt.

Vi gik hjemad via kolonihavehusområdet og vi nåede lige en tur rundt om Fakta i Østervangs Centret, hvor vi handlede lidt ind, før vi gik hjem til os selv igen. Da vi kom hjem, forsatte vi begge to med at klarer en god håndfuld af diverse små praktiske opgaver.

Nu er min Skat lige gået i gang med at tilberede vores aftensmad, og derfor vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, så jeg lige kan nå at vande alle de alt andet end små plantepusser ude på altanen, før jeg skal i gang med at dække spisebordet, så vi kan sidde ved det, imens vi nyder aftens menu.