Arkiver

Buttet ælling


Hverdagen, Ænder.

Egentligt kunne jeg jo godt være gået rundt om Netto på Holbækvej i går, når jeg nu hanlede lidt ind hos Super Best på Holbækvej, men da de ting, vi manglede fra Netto, var nogle, vi sangens kunne undværer til i dag, lod jeg vær med at købe dem i går, for så havde jeg en god undskyldning for at udfordre min ømme højre ankel samt hæl med en lille gåtur igen i dag.

Så da jeg havde hængt dagens første samt eneste maskinefuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestivet inde i stuen, det vil nu sige, at de ting, der bliver pænest, når de bliver strøget, imens de er våde, var blevet det og derefter var de hængt til eftertørring på det lille tørrestiv på døren ind til soveværelet, startede jeg med at gå rundt om containeren med dagrenovation samt rundt om containeren med pap, før jeg forsatte ad Køgevej hen til Bakkegårdens kiosk. hvor jeg byttet en kupon med dagens udgave af BT.

Jeg forsatte ad Køgevej ind til Roskildes centrum, hvor jeg lige var et meget hurtigt smut indefor hos Kvickly, men da de ikke havde det, jeg skulle bruge, købte jeg ikke noget der. Jeg forsatte ad Algade hen til Netto, og imens jeg gik rundt inde i butikken samtidigt med jeg samlede mine varer sammen i en kurv, fik jeg øje på noget gult eller rettere noget andegult, som jeg lige måtte se lidt nærmere på. Det viste sig af være en ret så erotisk buttet plys ælling …

2010/10/11/001.jpg

… der i virkeligheden er skabt til at være legetøj til en hund og jeg kan kun undres over, hvordan nogen dog kan få sig selv til at lade en hund bide en lille forsvarløs ælling eller for den sags skyld and i stykker. Den kostede en rund tyver og selv om jeg ikke har evne til at redde alle verdens ænder fra en ond skæbne, så vil jeg dog tillade mig at glædes over, at denne ælling nok ikke lige frem kommer til at lide nogen form for nød hjemme hos os.

Jeg forsatte ad Algade hen til Bahne, hvor jeg lige så efter, om jeg kunne være så heldig, så jeg kunne få fat i den ottende og sidste af de arbejdende badeænder, men det kunne jeg altså ikke.

Derfra forsatte jeg ad Snæversti, Frue Kirkestræde, Grønnegade og Fruegade hen til Jernbanegade og derfra forsatte jeg ad Køgevej, som jeg krydsede via gangbroen bag Roskilde Stations Center, før jeg forsatte ad Knudsvej samt igennem Roskilde Ringen for at komme til Søndre Ringevej, hvor jeg lige handlede lidt ind hos Aldi, før jeg gik hjem.