Arkiver

Meget små keramik græskar


Hverdagen.

Jeg kan simpelhen ikke forstår, hvorfor alle andre servicefag får stadigvæk dårligere og dårligere åbningstider samtidigt med butikkerne efterhåndens skal have åbent helt døgnet rundt syv dage om ugen. Det er for øvrigt en af grundene til, jeg under normale omstændigheder ikke handler ind på søndagene med mindre der er noget, jeg simpelhen vil være sikkert på at få og som jeg har på fornemmelse vil være udsolgt dagens efter, hvilket så for første gang i år var tilfældet i dag.

Det var så på grund af det sidste, at jeg i dag besøgte Super Best på Holbækvej, for jeg havde på fornemmelse, at den lille flettede kurv …

2010/10/10/401.jpg

… med seks små orange keramik græskar …

2010/10/10/402.jpg

… ville være udsolgt i morgen og min antagelse var nok heller ikke særlig meget forkert, for da jeg stod i butikken ved 10:15, var der kun tre kurve tilbage at vælge imellem. Den lille kurven inklusiv de seks små orange keramik græskar kostede en rund tyver.

Jeg kom også til at købe en pakke med tyve hvide trelags papirservietter …

2010/10/10/403.jpg

… med sorte spindelvæv og edderkopper, de kostede en rund tier, og dermed har jeg så også i år fået udvidet min lille samling af pynt til Halloween med lidt nyt.

De seks små orange keramik græskar vil jo nok kommer til at holde stort set evig, hvor imod de tyve hvide papirservietter med spindelvæv og edderkopper nok når at blive brugt op i år.