Arkiver

Lidt uhyggeligt hygge


Hverdagen.

Igen i år får jeg desværre ikke mulighed for at pynte op til Halloween på lige præcist den måde jeg sådant allerhelst ville have haft gjort det.

🙁

Dette skyldes flere forskellige årsager, blandt andet at vi i forvejen har alt for meget stående inde i vores stue i form af dels et par klapkasser med diverse ting primært papirer fra Farmors plejebolig, vi endnu ikke har nået at få ryddet op samt sorteret i. Dels har min Skat og jeg fornyligt været rundt om Shurgard, hvor vi hentede adskillige flyttekasse med diverse ting, vi begge to hver især gerne vil i gang med at rydde op samt sortere i, og dels at jeg har alle de tomme både 15 og 31 liters SmartBokse, der er blevet købt, fordi jeg skal i gang med at pakke nogle af mine ænder især alle de plyssede ned i dem, før det helt store udskiftning af faldstammer, lunestrenge samt vandrette vandrør går i gang i vores lejlighed.

Så ganske lige som sidste år så havde jeg igen i år valget imellem enten ikke at pynte op til Halloween eller pynte meget begrænset op til Halloween og jeg har så igen i år valgt den sidste af de to muligheden.

Rent faktisk skal der jo ikke ret meget til, for at man kan opnå en ganske uhyggelige hyggelig Halloween stemmen i en stue, der skal som ment bare nogle få små edderkopper, græskar, hekse samt spøgelser til og de har nu fået lov til at sprede sig ovenpå den ene sektion af vores reolsystem, hvor de seks glade keramik spøgelser og de seks kulørte keramik græskar, jeg sidste år købte i Kvickly, samt de fire sjove keramik græskar og de fire keramik hekse, jeg sidste år købte i Føtex …

2010/10/15/301.jpg

… har fundet sig rigtigt godt til rette.

På vores troldegrene hænger to små hekse samt to endnu mindre spøgelser …

2010/10/15/302.jpg

… og på birkegrenene hænger nogle ret så flade edderkopper

2010/10/15/303.jpg

På den ene af vores højtaler har de tre glade keramik spøgelser med deres kæder

2010/10/15/304.jpg

… jeg købte sidste år i Tivoli, slået sig ned.

Endeligt har det keramik græskar

2010/10/15/305.jpg

… jeg købte i Fakta i søndags, fået lov til at stå på et hjørne på en anden af sektionerne i vores reolsystem inde i stuen. Så lidt uhyggeligt hyggelig Halloween stemning har nu fået lov til at indfinde sig i vores lejlighed i hvert fald i vores stue.