Arkiver

Porcelæns paddehatte


Hverdagen.

I går tillod jeg mig at skrive, at jeg følte, at det næsten havde været spild af god tid, der godt kunne have været brugt til noget meget bedre, at jeg var taget en tur til City 2, simpelhen fordi jeg ikke kunne få fat på bare en eneste af de ting, jeg havde håbet på, og i dag, hvor jeg har været en tur i Waves altså det tidligere Hundige Stor Center, er det næsten lige før, jeg føler mig fristet til at skrive det sammen.

Jeg indrømmer heller end gerne, at jeg ikke lige frem bryder mig om storcentrer og for at skrive det rent ud samt bruge et af Hannes faste udtryk … så finder jeg dem gudjammelige kedelige. Så jeg er nok ikke altid helt neutral i min bedømmelse af diverse storcentrer.

Det må efterhåndens være en syv otte år siden, jeg sidst har været en tur i Hundige Stor Center, for jeg har ikke nået at besøge det, efter jeg er flyttet til Roskilde, hvilket jeg gjorde i starten af 2004. Dermed havde jeg heller ikke nået at opleve det efter den store ombygningen samt tilbygning, der fandt sted sidste år. Da jeg stadigvæk mangler at købe nogle få af årets julegaver blandt andet til min Skat samtidigt med jeg havde lydt til at opleve samt se noget andet end Roskildes centrum tog jeg derfor i formiddags en tur til Waves.

Jeg startede med at gå rundt om containerne med batterier, dagrenovation samt papir, før jeg gik over til busstoppestedet på Østre Ringvej ud for Østervangs Centret, derfra tog jeg linie 600S til Stoppestedet før Hundige Station.

Da jeg ikke skulle være hjemme til et bestemt tidspunkt og jeg derfor kunne bruge al den tid til at gå rundt i centret, jeg havde løst til at bruge på det, startede jeg med stille og roligt at gå det igennem samtidigt med jeg kigge på butiksvinduer samt besøgte nogle ganske få butikker blandt andre H & M og på trods af butikken er stor, så mangler den en herreafdeling.

Se nu var det jo lige som et par tre julegaver til min Skat, jeg var på jagt samt udkig efter og selv om jeg selvfølgelige sangens kunne have haft købt et lækkert sæt undertøj eller to til mig selv og så give ham det med fuld tilladelse til at pille det af mig, så er det altså ikke lige den ide, der falder mig allerførst ind. Så der fik jeg ikke købet noget som helst.

Da jeg var nået igennem cirka halvdelen af centret, var jeg nået til Bilka og skal jeg være 100% ærlig, så kan jeg altså ikke se, at den butik er så billig, som både den selv og andre gerne vil gøre den til. Det kan godt være, at de har nogle gode tidbud, men det har alle former for supermarkeder, hvis man ellers ser efter dem, men samtlige af de dagligvarer, vi bruge, var kun 50 ører til en krone billigere, end hvad vi skal give for dem i en af de lokale udgaver af Føtex og hvis man så lige plusser udgiften til transporten til og fra butikken samt forbruget af tid til, så skal der godt nok købes rigtigt meget, før det er blevet udlignet og endnu mere, før det giver overskud og dermed har kunnet betale sig.

Jeg nåede at bruge 68,95 kroner hos Bilka, dels fordi jeg købte nogle forskellige former for handmade stickers, der skal bruges som gave til Heidi, og dels fordi jeg købte en pakke med fire små glaskugler, der formet som en pingvin, hvor af den ene kan ses her …

2010/10/26/001.jpg

… de kostede 18,95 kroner.

Jeg forsatte min tur igennem centret og efter lidt tid kom jeg til Stof 2000, hvor jeg dels købte nogle forskellige små hobbyartikler, der var på tilbud og jeg viser dem ikke frem her på bloggen, da nogle af dem skal bruges som kalendergaver næste år til Heidi, samt hentede deres nye efterårs- og vinterkatalog.

Den sidste af de butikker, jeg nåede af besøge under min rundtur i Waves, var Søstrene Grene, og der kom jeg til at bruge 76,36 kroner, fordi jeg dels kom til at købe to sæt med to forskellige porcelæns paddehatte, hvoraf det ene hold kan ses her …

2010/10/26/002.jpg

… den høje kostede 7,70 kroner og den lave kostede 6,60 kroner samt tolv mere af de små porcelæns paddehatte …

2010/10/26/003.jpg

… jeg også kom til at købe tolv af i fredags, de kostede 3,98 kroner per styk. Alt i alt nåede jeg under dagens besøg i Wavea at bruge lige knap og nap 250,00 kroner samt to klip på et fire zoners klippekort, så jeg kan nok med rette skrive, at det var en rimlig billige tur.