Arkiver

Mod strømmen


Hverdagen, Oplevelser.

På søndag er det Halloween og selv om det er en gammel hedensk højtid med rødder i den nordlige del af Europa, bliver det nok fejret allermest i USA. På vores bredegrader er vi dog så småt også begyndt at finde ud af, at vi kan gøre efteråret lidt hyggeligere samt sjovere at komme igennem, hvis vi fejrer Halloween. Her i Danmark tager vi det så bare ikke så tung med, hvornår Halloween falder og så ledelse har Tivoli lige siden 2006 sørget for at fejre Halloween i skolernes efterårsferie og Zoologisk Have i København fejrer Halloween den sidste fredag i oktober.

Derfor ændrede min Skat lidt på sin træning i denne uge, sådant at han i går klarede sin normale fredags styrketræning og i dag løb han sin normale torsdagtur. På den måde blev der tid til, at vi kunne køre hjemmefra ved 16:30 tiden i dag.

Vi kørte til al held imod strømen, da langt de fleste af de biler, der på dette tidspunkt af døgnet befinder sig på Holbækmotorvejen …

2010/10/29/101.jpg

… er på vej væk fra København og ikke som os på vej mod København …

2010/10/29/102.jpg

… under køreturen igennem det efterårsfarvede landskab fordelte min Skat og jeg opgaverne imellem os så ledelse, at han styrede bilen og jeg hæklede lidt på et af bagstykkerne til et kommende grydelappeprojekt.

Da vi nåede til Valby, fandt vi en god parkeringplads til bilen på Søndre Fasanvej, hvorfra den havde udsigt til Søndermarkens mange kønne gyldne farver …

2010/10/29/103.jpg

Min Skat og jeg forlod bilen for at gå i Zoologisk Have og lige som vi var drejet rundt om hjørnet til Roskildevej, fik vi øje på ikke mindre en fire lange hvide limousiner …

2010/10/29/104.jpg

… der holdt på rad og række på parkeringpladsen på Roskildevej langs med Zoologisk Have.

Vi nåede hen til Zoologisk Have, hvor vi fandt ud af, at jeg på en eller anden måde fuldstændigt har misforstået klokkeslættet, for det var ikke, som jeg ellers hele tiden er blevet med at påstå, klokken 17:00, men der imod først klokken 18:00, der var adgang til den Halloween oppyntede have.

🙁

Det var der jo lige som ikke noget at gøre ved, så min Skat og jeg blev enige om, at så benytter vi os da bare af lejligheden til at besøge det tidligere TP Gigantmarked altså det nuværende TP Outletmarked. Selv om vi nåede at bruge næsten tre kvarters tid på at se på diverse CDer og DVDer, der var sat meget langt ned, endte det med, vi kun kom til at bruge 185,00 kroner og så er over halvdelen af de penge brugte på julekort samt pakkekalendergaver til næste år.

Vi gik tilbage til Zoologisk Have, hvor vi stillede os i kø for at komme ind, men det kommer der meget mere om i det næste indlæg her på bloggen.