Arkiver

Tre små nye ænder


Hverdagen, Ænder.

Post Danmark skal jo spare og derfor så forhøjer de priserne samtidigt med de forringer deres service … for eksempel får vores område af Roskilde nu kun omdelt post mandag, onsdag samt fredag og posten kommer som reglen først efter klokken 14:00 på hverdage samt klokken 13:30 på lørdage.

Derfor havde jeg ikke nået at tjekke vores postkasse, da min Skat kom hjem fra arbejdet og da han var lettere forsinket på grund af tæt traktik på Holbækmotorvejen og vi på grund af min ømme højre ankel samt hæl, der begge to syntes, jeg har overbelaste dem ved tage en tur til City 2 i forgårs samt en tur til Waves i går, havde været nødt til at ændre på vores første plan, nåede ingen af os at se på det, min Skat havde taget med op fra vores postkasse, før vi kom hjem igen.

Min Skat havde taget en halv time tidligere fri fra arbejdet i dag, så han kunne nå at hente mig, så vi kunne følges ad ind til det årlige møde med vores bankrådgiver. Den først plan havde ellers været, at han skulle kører direkte fra arbejdet til banken og jeg skulle være gået der ind, men som allerede skrevet … det mente min ømme højre ankel samt hæl så bare ikke og det er desværre dem, der har mest at sige om den slags.

🙁

Mødet gik godt, vi er jo godt nok ikke lige barkens ønskekunder, da vi ikke vil låne penge af den til forbrug, fordi vi fortrækker at spare sammen til finaniseringen af vores ønsker.

Efter mødet gik vi hen til El-Plus for at høre, hvordan det går med hjemstaffingen af motorkul til vores vaskemaskine, men et eller andet er gået fuldstændigt galt og de nødvendige motorkul er derfor aldrig blevet bestilt. Så nu prøver vi lige en gang til, vaskemaskinen mangler jo de motorkul, så der er lige som ikke andet at gøre.

Bagefter kørte vi lige rundt om Føtex i Roskilde Stations Center, Netto på Holbækvej samt Aldi på Ringvejen så nu er både fryseren, køleskabet samt diverse køkkenskabe fyldt op til mindst den næste uges tid … læs … vi fik købt alle de tunge basic ting og så supplere jeg med lidt frisk brød, frugt, grønt samt mælk i ugens løb.

Da vi i fællesskab havde fået sat alle de nyindkøbte varer på plads, blev der endelige langt om længe tid til at gennemse dagens post og dermed var det først ved 17:15, jeg kom til at opdage, at der var kommet en lille spændende pakke med dette dejlige indhold …

2010/10/27/101.jpg

… i form af tre nye ænder til mig fra fru Møller, der med dette indlæg skal have en tak for både ænderne samt kortet og for øvrigt så havde jeg ingen af ænderne i forvejen.

Lige nu står de tre små nye ænder på vores sofabord, hvor de prøver på at komme sig oven på den noget anstrengende tur med Post Danmark, de lige har været udsat for og derefter skal de lige finde ud af, hvilken hylde de helt vil have som deres fremtidigt hjem.