Hvis vi tager i betrækning, at vi efterhåndens er nået til starten af oktober måned, så er vejret faktisk ret så flot i dag. For solen skinner fra en høj klar stort set skyfri himmel og udendørstemperaturen er lige nu lidt over de 12 plus grader. Derfor blev min Skat og jeg enige om, at vi ville holde en pause fra løsningen af de mange meget forskellige praktiske huslige opgaver, vi meget gerne skal samt vil nå i løbet af denne weekend og derfor gik vi en tur over til dammen samt "vores" ænder.
Vi startede med at gå rundt om containeren med dagrenovation og derfra forsatte vi langs med blokken, til vi nåede til stamvejen, som vi forsatte ad hen til Astersvej, som vi krydsede, så vi kunne komme hen til stien …
… der til at starte med har ungdomsboliger på begge side og bagefter skoles boldbane på den ene side og et parcelhuskvarte på den anden side.
Vi nåede til stiens slutning, der hvor man har mulighed for at dreje til højre og derefter kommer man ind i parcelhuskvartet eller man kan dreje lidt til venstre og så kommer man ind i skoven …
… der er et kønt lille grønt åndehul, som er klemt inde imellem Holbækmotorvejen, skolens boldbane, to forskellige parcelhuskvarter samt et kolonihavehusområde.
Vi forsatte ad skovens hovedsti, til vi nåede til dens slutning …
… derefter drejede vi til højre og så forsatte vi ad stien ……
Det er stadigvæk grønt, der er den mest dominerende farve over i skoven, men flere af buskenes og træernes blade er så småt begyndt at ændre farve til gule, orange, røde samt brune nuancer og skoven er heller ikke helt tæt …
… mere, som den har været.
Vi nåede til skovens anden udgang, derfra gik vi igennem parcelhuskvartet …
… der ligger lige klods op ad kolonihavehusområdet. Da vi gik ad stien, der ligger imellem kolonihavehusområdet og parcelhuskvarteret, pillede et egern tværs hen over stien …
… hvilket måske godt kan være lidt svært at få øje på på billedet, men det er altså den lille aflange rødbrune plet til venstre cirka midt på fliserne.
Vi gik ind i kolonihavehusområdet, hvor vi beundrede den store krukke med tagetes …
… før vi gik op til stien igen. Vi gik forbi aksasietræerne …
… der lige nu er rige på bær, og derfra forsatte vi hen til dammen …
… der er et regnvandsbassin, som blev renoveret for et par års tid siden.
Der er så kønt derover og vi fik hils på "vores" ænder, for de fik meget travlt med at komme hen til os …
… da de fik øje os og især den pose med brød, vi havde med til dem …
… det var rent faktisk lige før, ænderne kom op at toppes om, hvem af dem der havde mest ret til at få et stykke brød af os, men vi prøvede så godt som vi kunne på at fordele brødet sådant nogenlunde retfærdigt imellem dem …
… desværre er en enkelt burgerboller samt to enderstykker af cirka tre centimeter tykkelse af et majsbrød ikke ret meget, når der er cirka femten meget sultne ænder, så ingen vi fik set os om, var brødet spist og dermed synes ænderne lige pludselige ikke længere, at vi var så interessante.
Vi forlod "vores" sultne ænder og vi forsatte ad stien, der har kolonihavehusområdet på den ene side samt et parcelhuskvarter på den anden side …
… vi talte om, hvor stor forskelig der i grunden er på den hastighed, hvormed buskenes og træernes blade skifter fra sommerens friske grøn nuancer til de gule, orange, røde samt brune af slagsen …
Vi gik ind i kolonihavehusområdet …
… hvor vi mødte vores under-underbo, som vi fladt i snak med, før vi forsatte igennem kolonihavehusområdet for at komme hen til stien …
… der til at starte med har skoven på den ene side og et parcelhuskvarter på den anden side og derefter har den skolens boldbane samt Jacobs Kirken på den den side og et plejecenter samt Østervangs Centret på den anden side …
… derfra forsatte vi hen til Østervangs Centret …
… hm … center er måske nok for meget at kalde det, for der er en Fakta, en kinesisk restaurant, en lille spillehal samt en bodega.
Da vi havde handlet lidt ind hos Fakta, gik vi via Astersvej …
… hen til starten af stamvejen og derfra er det ikke ret mange hundrede meter hen til vores opgangs dør.