Arkiver

Årets 30. ups !


Hverdagen.

Jeg nåede at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost, før jeg strøg den maskinefuld ( 20 stykker ) tøj, jeg nåede at vaske i morges, så det kunne blive hængt samt lagt på plads i diverse skabe samt skuffer.

Derefter nåede jeg at vande alle de alt andet end små plantepusser både ud på altanen samt inde i lejligheden, før min Skat kom hjem fra arbejdet. Han føler sig heller ikke lige frem på toppen i dag og derfor hoppede han dagens træning over.

Det endte med, at vi sad og hyggesnakkede lidt i en lille halv times tid, før han satte sig ind til sin computer og jeg lige bar alle de nyvaskede træ plantepinde, plastik urtepotter samt porcelæns urtepotteskjulere ned i vores kælderrum, før jeg gik i gang med at brodere på det igangværende projekt.

Ved 17:00 tiden blev vi enige om, at vi ville prøve på at klare alle de resterende indkøb i aften, så vi har den opgave mindre, der skal klares i løbet af weekenden.

Vi startede med at køre ud til VM Data og derfra kørte vi til Harald Nyborg, Jem & Fix samt Silvan, det var for øvrigt kun det allersidste sted, vi eller rettere jeg fik brugt penge, for hos de tre andre steder havde de ikke det, vi søgte. Hos Silvan købte jeg to grå 31 liters SmartBokse …

2010/10/08/101.jpg

… der kommer til at rumme nogle af minde store keramik samt plys ænder. De var på tilbud i denne uge til to for 100,00 kroner, og da deres normalpris er 89,95 kroner per styk, var det billigt.

Vi kørte hen til Netto på Københavnsvej, hvor vi desvære ikke kunne får alt det, vi manglede der fra, men så er det jo godt, at alt det, vi ikke kunne få i dag, er noget, vi godt kan vente med at købe til starten af næsten uge. Imens vi gik rundt og kiggede på alle de sportvarer, der egentligt først officielt er til salg fra på søndag, men som allerede er lagt frem i dag og derfor også kan købes i dag, opdagede jeg, at butikken havde lige præcist fire nøgler lyseblåt Candy garn …

2010/10/08/102.jpg

… tilbage, så dem købte jeg, for jeg er ikke helt sikkert på, at jeg kan få det ude af de syv nøgle lyseblåt Candy garn, jeg købte i lørdags, som jeg har sat mig for.

Vi afsluttede vores indkøbstur med at handle ind hos Super Spar i Dommervænget og derefter kørte vi hjem, hvor vi i fællesskab lige fik sat alle de nyindkøbte varer på plads, før min Skat gik i gang med at tilberede vores aftensmad og jeg gik i gang med at dække spisebordet, så vi kan sidde ved det, imens vi nyder aftens menu.