Arkiver

God eftermiddag sol


Hverdagen.

I dag kørte min elskede Skat lidt tidligere fra sit job, så han kunne nå hjem så tidligt, at han kunne køre mig ind til Roskilde Zoneterapi, hvor jeg havde en tid klokken 14:15. Det er allerførste gang, jeg prøver en behandling hos en zoneterapeut, og jeg forventer ikke mirakler, men alene det, at zoneterapeuten under behandlingen kunne finde frem til samt nævne alle mine mange forskellige skavanker og især dem jeg ikke havde gjort hende opmærksom på, er nok til, jeg synes, det lover et eller andet.

Under alle omstændigheder så er der ingen som helst former for risiko for nogen som helst former for uheldige bivirkningen ved en omgang zoneterapi, hvilket jo mere er reglen end undtagelse ved at tage den medicin, lægen mener, måske vil virke på det, jeg måske fejer.

Det er trods alt min krop og det er mit heldbred samt liv, der er på spil, og intet af det skal udsættes for en unødvendig risiko, bare fordi min læge gerne vil tjene lidt flere penge ved at skrev en recept på noget medicin, der måske virker på det, jeg måske fejer. Alene de to måsker i hendes sætning er mere end nok til, jeg under ingen som helst omstændighedder skal prøve de piller. For imodsætning til nok langt de fleste andre tør jeg nemlig godt tage et ansvar for mig selv samt mit helbred og mit liv, hvilket også er årsagen til, jeg ikke bare retter mig efter alt, hvad en eller anden læge siger til mig. Jeg retter mig nu heller ikke efter alt en eller anden alternativbehandler siger til mig.

Dagens zoneterapibehandling tog lidt over 1:15 og bagefter kørte min Skat og jeg lige rundt om Føtex i Roskilde Station Center for at handle ind, før vi kørte hjem igen. Min Skat skiftede til løbetøj og imens han var ud at løbe, nåede jeg at sætte de nyindkøbte varer på plads, stryge resten af de to maskinefulde ( 50 stykker ) tøj, jeg havde nået at vaske i løbet af morgen, så det kunne blive hængt samt lagt på plads i diverse skabe og skuffer, samt opleve, nyde og fotografrede dagens solnedgang over Holbækmotorvejen, som den så ud henholdvis klokken cirka 16:30 …

2010/01/28/101.jpg

… klokken cirka 16:40 …

2010/01/28/102.jpg

… klokken cirka 16:50 …

2010/01/28/103.jpg

… samt klokken cirka 17:00 …

2010/01/28/104.jpg

… fra det lukkede vindue i vores arbejdsværelse, før jeg trak gardinerne for vinduet og lige om lidt vil jeg sætte mig ind i den ene af vores to sofaer, hvor jeg vil hygge mig med at strikke nogle flere pinde på det igangværende projekt.