Arkiver

Kun det nye


Hverdagen.

Sidste år blev min oppyntning til både Halloween og jul desværre slet ikke, som jeg harve drømt om eller som den plejer at være. For rent faktisk endte det til begge højtider med, at det kun blev årets nyheder, der kom frem på vores reoler inde i stuen, og der blev slet ikke pyntet op til hverken Halloween eller jul nogen som helst andre steder i vores lejlighed.

Normalt plejer jeg jo at lade vores snelandskaber overleve til en gang i løbet af februar måned. Så ledelse blev de sidste år pakket ned den 5. februar og forrige år den 28. februar, for jeg tillader mig at holde på, at når det er vinter, er det også vinterpynt ( læs: snelandskaber ), der skal hygge på vores reoler, og foråret starter jo først i hvert fald efter kalenderen den 1. marts.

Så rent faktisk er jeg jo ret så tidlig på den i år, når jeg allerede i formiddags gik i gang med at pakke tingene fra vores snelandskab samt de øvrige nyeindkøbte juleting væk. Selv om det ikke drejede sig om ret mange ting, der skulle pakkes væk, så har jeg nu alligevel haft fat i næsten alle vores kasser samt æsker med julepynt dog ikke dem, hvori pynten til juletræet ligger, dem gennemgår jeg på et senere tidspunkt, for vores julepynt er sorteret sådant, at de ting, der høre sammen, også ligger sammen.

Så ledelse ligger Juliusnisserne i en æske for sig selv og babynisserne gør det samme, de fylder for øvrigt efterhåndens næsten seks æsker, selv om den sidste af de seks æsker kun er fyldt halvt op …

2010/01/21/101.jpg

… men der skal jo også være lidt ledig plads, så der er mulighed for at udvide samlingen.

🙂

Nu har jeg så lige fået sat den allersidste af de flade hvide æsker med jule- og vinterpynt på plads og lige om lidt, vil jeg gå i seng, men igen jeg gør det, vil jeg lige nå at strikke nogle ganske få pinde på det igangværende projekt, der gerne skulle blive en sommerlig bluse i en varm gul farve.