Arkiver

Træt


Hverdagen.

Igen i dag var Anne så sød, at hun kørte mig ud til Fysiocenter Roskilde, hvor jeg havde en aftale med min fysioterapeut klokken 11:30. Anne satte sig ud i centrets forhal, hvor hun ventede på mig, imens jeg blev behandlet samt plastret ind, for vi havde aftalt, at vi skulle handle ind sammen, inden hun kørte mig hjem.

Vi startede med at køre over til posthuset, der ligger i industrikvarteret, derfra kørte vi rundt om Shurgard, før vi kørte til Ro´s Torv, hvor vi begge to handlede ind hos Panduro Hobby samt Føtex, og jeg hentede mit armbånd hos Müllers Guldsmed. Så kørte vi ud til Netto på Københavnsvej og derfra til Kvickly i Algade, før vi sluttede af hos Aldi på Søndre Ringvej.

Anne hjælp mig med at bære alle de nyindkøbte varer op og derefter kørte hun hjem til sig selv og jeg gik i gang med at pusle de af de nyindkøbte varer, der skulle i fryseren eller køleskabet, på plads, hvorefter jeg tog frokost.

Min Skat kom hjem efter sin normale tirsdags løbetur og efter han havde taget frokost, puttede jeg resten af de nyindkøbte varer på plads samt ryddede til side og vaskede op efter vores morgenmad samt frokost. Min Skat tørrede af og stille på plads, før han gik i gang med at tilberede vores aftensmad, imens jeg stille mig at stryge de to maskinefulde ( 42 stykker ) tøj, som jeg havde nået at vaske i løbet af morgen, så det kunne blive hængt og lagt på plads i diverse skabe og skuffer.

Nu er vi lige blevet færdige med at aflive opvasken efter vores middagsmad og lige om lidt vil jeg sætte mig ind ved siden af min Skat, der sidder i den ene af vores to sofaer, for jeg kan godt klemme hans ribben, imens jeg hækler lidt på det igangværende projekt og han ser fjernsyn.