Arkiver

Det er søndag …


Hverdagen.

… og selv om solen allerede for længst er gået ned hen over Holbækmotorvejen, hvilket så sådant ud klokken cirka 16:00 …

2010/01/10/101.jpg

… så varer det nogle timer endnu, før vi andre skal til at tænke på at komme i seng, så vi kan nå at sove mindst fem kvarter i timer, så vi kan nå at blive bare nogenlunde friske og veludhvilet til i morgen tidligt, når vi skal tage hul på endnu en hel ny arbejdsuge.

Ingen af os lige frem har været på toppen i dag. Min Skat har stadigvæk monsterondt i halsen og jeg hoster stadigvæk samtidigt med min højre hæl stadigvæk er meget øm samt brokker sig hver gang jeg støtter på den. Derfor har vi tilladt os at være doven i dag.

Så bort set fra jeg lige har nået at ligge rent sengetøj på vores seng samt vaske og stryge det sengetøj, jeg tog af den, så har vi begge to primært brugt dagen på at hygge os ved hver sin computer og vi har begge to set på nogle billeder, som vi fotograferede for lige præcist et helts års tide siden. Måske når jeg oven i købet at pakke nogle af de billeder, jeg har udvalgt, så jeg i den nærmeste fremtid kan komme til at skrive et eller alle af de tilhørende indlæg, så de kan blive postet på min blog.