Arkiver

Så er det allerede hverdag igen …


Hverdagen.

… og oven i købet dette års allerførste af slagsen. Det er for øvrigt ret så koldt her til morgen, for udenfor er der lige nu minus 6,2 grader her i Roskilde og hvis man skal tror på, at metrologerne får ret, så begynder det at sne i løbet af morgen eller formiddagen. Så stilen er altså lige som allerede lagt … det er januar, det er koldt og det er mørkt. Måske skulle man man bare gå i hi og sove lige indtil foråret samt lyset og varmen er tilbage ?

Min Skat er på vej til sit arbejde og jeg sidder endnu en gang foran min computer, hvor jeg har selskab af min morgenmad samt morgenthe, imens jeg skriver lidt på min mildt skrevet ret så forsømte blog. Så er det blevet hverdag igen eller rettere så er det næsten blevet hverdag igen. For det er stadigvæk kun min Skat, som skal tilbage til jobbet i dag, da jeg forsat er 100% fuldtids hjemmegående for egen eller rettere min Skats regning og det vil jeg som minimum være et lille stykke tid endnu og måske også det meste af hvis ikke hele året.

Lige som min Skat lige om lidt går i gang med de mange forskelige arbejdsopgaver på hans job, så går jeg også lige om lidt i gang med de mange forskelige arbejdsopgaver herhjemme. Blandt andet skal jeg i gang med at aflive bunkerne med vasketøj, for de har virkeligt brugt juleferien til at vokse sig store, stærke og næsten uoverskuelige, men før jeg går i gang med dem, vil jeg lige have lov til at se lidt tilbage på vores nu afsluttet elve dage lange skønne juleferie.

Lige så meget som vi begge to har haft glædet os til vores elve dage lange juleferie, lige så hurtigt er den desværre brugt helt op.

🙁

Den eneste formildne omstændighed, med hensyn til det er hverdag igen, er, at der "kun" er fem hverdage til, det igen er weekend og at vi måske får mulighed for at holde nogle få løse fridage og hvis vi er meget heldige måske en hel uges ferie i løbet af vinteren eller foråret. Den første fridag på grund af en af de såkaldt skæve helligdage får vi først den 1. april, hvor det er skærtorsdag, men hvis vi er meget heldige, får min Skat mulighed for at holde fri eller i hvert fald arbejde hjemmefra i de tre dage før påske.

Der er godt nok alt for lang tid til vores sommerferie, som for øvrigt endnu ikke er planlagt, begynder.

Selv om vi begge to har været syge i hele vores juleferie og min Skat for øvrigt går på arbejdet den første arbejdsdag i det nye år selv om han er godt snottet og har ondt i halsen, har vi haft en god juleferie. Godt nok blev vi nødt til at droppe alle vores drømmer, planer og ønsker for de elve dage, men vi prøvede begge to på og det lykkedes også ret godt for os at få det bedste mulige ud af disse elve fridage.

Selvfølgelig har vi nået langt de fleste af alle de mange daglige gøremål så som at få aflivet en god håndfuld af diverse små og store hængepartier, gøre rent, handle ind, rydde op, vaske og stryge en hel del tøj dog langt fra alt det, der er blevet brugt, men vi har også nået at bruge masser af tid på "bare" at være kærester.

For vi nåede at besøge Tivoli samt Roskildes allermest julepyntet hus 2. juledag og vi har virkeligt nydt, at vi stort set hver morgen og aften i løbet af de sidste elve dages tid har haft tid til at putte os ind til hinanden samt ligge og småsnakke eller bare nyde, at vi har hinanden. At der i løbet af dagene har været tid til imellem de mange praktiske gøremål at stoppe op og give hinanden et kram, et kysse eller slet og ret bare fortælle hinanden at: "Jeg elsker dig min Skat !".

Det er jo desværre den slags små ting, som man i den meget travle hverdag ikke lige nå at finde tid til og det er jo lige præcist disse små ting, som er så vigtige at huske på i det daglige samt som gør, at man lever og ikke bare er i live.

🙂

Nu har jeg lige modtaget en lille e-mail fra min Skat. Så ved jeg, at han er kommet sikkert frem til sit job, hvor han er gået i gang med dagens mange opgaver. Så må jeg vel også hellere stoppe mit bloggeri for denne gang, så jeg kan komme i gang med nogle af de mange praktiske opgaver, som jeg meget gerne både skal og især vil nå i løbet af i dag.