Arkiver

Halvanden times tid senere


Hverdagen.

Nu har min Skat nået at pusle de fem forskellige lyskæder, der pyntede på vores juletræ julen anno 2009, ned i hver sin æske og jeg har nået at pusle de fem æsker ned i den papkasser, der rummer lyskæderne samt juletræstæppe, når tingene ikke er i brug.

Selv har jeg nået at løse den "hyggelige" lille udviklingsopgave med at skille alle de sammenfiltrede kroge ad. Nu er de så ikke kun blevet skilt ad, de er også blevet sorteret …

2010/01/03/101.jpg

… da de store kroge er blevet lagt ned i små klare lynlåsplastikposer med 50 kroge i hver og de små kroge er blevet lagt ned i små klare lynlåsplastikposer med 75 stykker i hver.

Da jeg jo skulle foretage mig et eller andet, imens jeg sad og skilte disse kroge ad, kom jeg til at tælle dem samtidigt med de blev lagt ned i diverse små klare lynlåsplastikposer og dermed fandt jeg så ud af, hvor "få" ting, der i grunden har været på vores juletræ anno 2009, hvor stort se alle vores totalt 179 store og 553 små kroge var i brug.

Så kan jeg virkeligt godt forstå, at vi brugte det meste af en dag på at pynte vores juletræ og at vi brugte stort set næsten lige så lang tid på at tage pynten af juletræet. For det er jo ikke alt pynten, der har hængt på årets juletræ, der er hængt op ved hjælp at en krog, mange ting har jo en snor, de hænger i.