Arkiver

Blå hæklede grydelapper med glade snemænd


Håndarbejde.

Egentlig er det vel på en måde lidt snyd, når jeg påstår, at der er tale om årets seks allerførste stykker af færdigt håndarbejde. For jeg har faktisk været i gang med dette projekt i de sidste to ugers tid af det gamle år. For jeg har hæklet lidt på dem, hver gang jeg har haft det fornødne overskud og den nødvendige tid til det, men da det først er i løbet af eftermiddagen og aften i dag, jeg har nået at hækle de allersidste afsluttende rækker hele vejen rundt om samt hæftet de efterfølgende ender på alle seks blå grydelapper med glade snemænd, hvoraf de to grydelapper eller rettere det ene par grydelapper kan ses her …

2010/01/01/201.jpg

… så tillader jeg mig altså at kalde dem for årets seks allerførste stykker af færdige håndarbejde.

Der er endnu en gang tale om mit 100% eget design og jeg har kun brugt ni nøgler mellemblåt ( farve nummer 20 ) og et nøgle hvidt ( farve nummer 01 ) Cotton ( 100% bomuld ) af det garn, jeg købte, da Anne og jeg besøgte Stof og Stil den 21. oktober sidste år, samt et halvt sort ( farve nummer 43 ) og et kvart nøgle rødt ( farve nummer 11 ) Cotton ( 100% bomuld ) fra mit "lille" garnlager.

De små halstørklæder, som snemændene har om deres hals, er for øvrigt hæklet for sig selv og så bundet rundt om halsen på snemændene bagefter.

🙂

Jeg vil tillade mig at komme med et lille, men meget surt opstød over kvaliteten eller rettere manglen på sammen af Cotton ( 100% bomuld ) garn fra Stof & Stil.

Denne gang satte jeg mig at vinde alle de ni nøgler mellemblåt Cotton op, ingen jeg gik i gang med at hækle af dem, og kun et eneste af de ni nøgler garn var der ikke mindst en knude på.

🙁

Til at starte med, da jeg begyndte at købe garn hos Stof & Stil, var det sådant, at havde jeg købt ti nøgler garn var det maximalt et nøgle garn med maximalt en knude. Ud af de ni nøgler mellemblåt garn, jeg brugte til de tre hold hæklede grydelapper, jeg er blevet færdigt med i dag, var der kun et nøgle garn uden knude og resten – det vil sige otte nøgler garn – havde mindst en knude. Gennemsnittet var to knuder per nøgle garn, to nøgler garn havde oven i købet fire knuder og et andet nøgle garn var så dårligt spundet, at jeg måtte smide næsten en fjerdedel af det ud, da det simpelhen ikke kunne bruges.

🙁

Det er simpelhen alt for dårligt. Forsætter kvalitet med at være på denne ringe måde, så har Stof & Stil lige mistet en ikke helt dårligt købende garnkunde … nemlig mig og jeg vil heller ikke længer andbefale andre at bruge samt købe deres garn, for dertil er kvalitet simpelhen blevet alt for ringe!