Arkiver

En kilometer


Hverdagen.

Efter næsten halvanden års pause, hvilket skyldes min svage højre ankel samt ømme højre hæl, for jeg har ikke været ud at løbe siden den tur, hvor jeg blev løbeskadet, men da jeg savner mine tre små ugentlige løbeture og da løb jo giver en helt anden form for motion samt styrker kroppen på en helt anden måde end de daglige gårture, genoptog jeg løbet i starten af april måned i år.

Efter så lang en pause var jeg nødt til endnu en gang at starte helt forfra og så lige så stille samt roligt forøge distancen lidt af gange. Den allerførste løbetur i denne omgang var derfor på kun tre minutter og så har jeg forøget med et minuts løb en gang om ugen altså hver tredje gang. Så i dag løb jeg for allerførste gang i denne omgang i otte minutter, hvilket svarer til, at jeg i dag for allerførste gang i dette forsøg på at få en god løbevane, har løbet nogle ganske få meter over en kilometer.

Der er stadigvæk uendelig lang vej fra en kilometer til de distancer, min Skat løber, men jeg har ingen som helst former for ambitioner om at kunne komme til at løbe halve eller hele mataratoner, derimod er mit mål at kunne løbe fem kilometer tre gange om uge og selv om jeg så stadigvæk er cirka 80% fra dette mål, så er jeg dog trods alt kommet det 20% nærmere.

End videre skal jeg jo også huske at tage i betrækning, at sidste gang jeg besøgte min fysioterapeut, sagde han til mig, at jeg skal regne med, at der går mindst et års tid, før jeg bliver i stand til at prøve på at løbe i bare et halvt minuts tid samt at jeg for lidt over et års tid siden ikke en gang kunne gå et par kilometer, før både min svage højre ankel samt ømme højre hæl brokede sig mere end højlydt og løb belaste dog trods alt begge dele betydeligt mere end gang.