Arkiver

Venter og venter og venter og …


Hverdagen.

Det her med vores lukkede altan, der så bare ikke er helt så lukket, som den burde været det, er ved at udvikle sig til noget af en følgeton …

I onsdag under fem års gennemgangen af vores under-underbos samt vores altan, fandt man ud af, at den ene af altantårnets to bærende sokler var sunket med et par centimeter, hvilket min Skat allerede havde målt sig til, så den oplysning kom ikke lige frem bag på os. Det var dog ikke noget, der var slemmere end at håndværkeren, der konstaterede det, godt kunne udbedre det med det samme. Det krævede kun, at han havde fri adgang til alle tre altaner altså både til altanen i stuen, på første sal samt på anden sal.

Der var godt nok nogen hjemme i alle tre lejlighed, men da det ikke lige passede vores underbo, da hun var ved at nyde eftermiddagsolen og hun ikke ville forstyres, blev det udsat til mandag eftermiddag efter klokken 15:00. Håndværkerne, der skulle hæve altanerne, kunne dog ikke få lov til at komme til på vores underbos altan før ved 16.00 tiden.

I går brugte så den samme håndværker hele formiddagen samt det meste af eftermiddagen på regulere alle vinduerne på de tre altanen og pudsigt nok så hos vores underbo, der ellers påstod, at hun ikke havde problem med at åbne og lukke vinduerne på sin altan, brugte håndværkeren næsten dobbelt så lang tid på at løse opgaven, end han gjorde det hos vores under-underbo og os tilsammen.

Da håndværkeren var blevet færdig med at regulere vinduerne på vores altan, spurgte han mig: "Er der ellers nogle bemærkninger ?" og derfor fortalte jeg ham, hvor utæt vores altan rent faktisk er samt om hvor meget det regner samt sner ind på den. Det viser sig så, at den ikke er samlet godt nok og derfor er der "store" huller imellem sammenføjningerne. Det er dog noget, der kan udbedres ved hjælp af lidt silikone. Så derfor lovede håndværkeren mig, at det vil han gøre i dag efter klokken 12:00.

OK … klokken er 18:00 nu og det må vel siges, at være efter klokken 12:00, så håndværkerne kan vel stadigvæk nå at komme i løbet af aften, men endnu har vi altså ikke se noget til ham. Så jeg har lige som på fornemmelsen, at det nok ikke bliver i dag, alle vores altans utætheder bliver tætnet.

Så nu har jeg mere eller mindre spildt seks timer af mit liv på at vente på en håndværker, der endnu ikke er dukket op.