Arkiver

Keramik ugler


Hverdagen.

Poul holdt en fridag i dag og derfor havde vi aftalt, at jeg skulle komme på besøg, for det er simpelthen ved at være alt for længe siden, vi sidste har sets. God nok taler vi i telefon sammen mindst en gang om dagen, men det er nu altså noget helt andet at sidde overfor hinanden, imens man hyggesnakker.

Poul havde en lille lettere forsinket fødselsdagsgave til mig, i form af dette herlige par keramik ugler …

2011/05/18/201.jpg

… og selv om de ikke er ænder og de heller ikke har svømmehud imellem tæerne, ændrer det ikke spor på, at de er flotte samt at jeg blev glad for dem. De skal nok komme til at stå til hygge og pynt et eller andet sted i vores stue.

De to keramik ugler er for øvrigt købt på Nye Vejs julemarked og de er fremstillet af et af de dygtige mennesker i stedets keramikværksted.

Jeg var inde hos Poul ved cirka 11:15 tiden, så vi nåede at få små tre timers tid sammen, før min Skat hentede mig. Han kører jo næsten lige forbi Pouls lejlighed, når han kører hjem fra arbejdet og der tager ham under fem minutter at hente mig, så derfor kan vi jo lige så godt følges ad hjem, bilen bruger jo den samme mængde benzin på at køre turen uanset om der er en eller to i den og jeg spare pengene, der ellers skulle være blevet brugt til at betale for hjemturen med de offentlige transportmidler samtidigt med min Skat og jeg fik lidt mere tid sammen i dag.