Arkiver

Det er tirsdag morgen …


Hverdagen.

… solen er så småt ved at stå op, hvilket vi ikke kan nyde, da himlen lige nu er helt dækket af grå samt regnvejstunge skyer, kvarterets småfugle er i fuld gang med deres kønne morgensang og min Skat samt jeg har for længst taget hul på denne grå tirsdagmorgen helt almindelige praktisk gøremål.

For i dag blev min Skat desværre nydt til at sætte sit arbejde højere end sit helbred, da han har en hel del store opgaver, der skal være helt færdige, før han kan tage hul på sin sommerferie. Så selv om han stadigvæk hoster meget, så er han lige nu på vej ind til sit arbejde, hvor han lige om lidt vil gå i gang med denne dagens mange meget forskellige arbejdsopgaver.

Selv sidder jeg foran min computer, hvor jeg har selskab af min morgenmad samt min morgenthe og lige så snart jeg har skrevet det allersidste punktum i dette lille indlæg, så vil jeg gå i gang med at finde ud af, hvor langt bagude jeg nu igen er kommet med blogskrivningen, før jeg gå i gang med denne dags langt mere fornuftige samt praktiske husligeopgaver.