Arkiver

Gab ! – Del 2


Oplevelser.

Det er godt nok ikke ret meget søvn, min Skat og jeg har fået i nat, for selv om vi gik i seng ved cirka 23:15 tiden og vi begge to faldt i søvn rimeligt hurtigt, så er vi blevet vækket så mange gange i løbet af natten og min Skat har ligget på et for ham samt især hans ryg alt for hårdt underlag til vi var friske og veludhvilet, da vi stod op ved 6:00 tiden.

Værelserne, hvori vi skulle overnatte, var indrettet på et gammelt høloft, hvilket som sådant var hyggeligt nok, for vi skulle jo kun opholde os i det, imens vi sov, men skillevæggene var så tynde, at de ikke lige frem var særlig gode til at udelukke støj. Dertil kommer, at jo senere folk forlod selskabet, jo mere snaldrede samt højrystede var de, når de gik igennem gangen for at komme hen til deres værelse, for ikke at tale om når de skulle slå deres senge ud.

Personligt var jeg langt mere end glad for, at jeg havde været fremsynet og jeg derfor havde puttet både bananer, rugbrød, smør samt ærter i vores køletaske og selv om det efterhånedens havde været i den i små atten timer, da jeg gerne ville have morgenmad, var smørret stadigvæk så koldt, at det var svært at smøre på rugbrød. Så vores køletaske må være yderst velisoleret.

Ved 7:30 blev min Skat og jeg enige om, at vi så småt ville begynde at putte vores medbragte ejendele i vores lille bils bagagerum og derefter gik vi en morgentur i området. Denne tur var så både hyggelig samt køn, at der kommer mere om den i det næste indlæg. Derefter var vi lige rundt om vores værelse for at hente de sidste af vores medbragte ejendele samt putte dem i bilens bagagerum, før vi mødtes med nogle få af de andre til morgenbord.

Jeg indrømmer hellere end gerne, at der jo nok bare er noget, jeg har misforstået, men jeg foretrækker at spise morgenmad om morgen og ikke lallende langt oppe af formiddagen, dertil kommer, at jeg foretrækker at spise mad og ikke slik om morgen, og klokken 9:00 er altså ikke søndag morgen, men derimod søndag formiddag også selv om man har festet det meste af natten.

Udvalget af morgensmadprodukter var for øvrigt som forventet og min Skat drak et meget lille glas juice samt spiste et stykke franskbrød med pålægschokolade, og derefter kørte vi hjemad.

Det er meget muligt, at ude måske nok kan være godt, men hjemme er dog langt bedre og især i dette tilfælde !