Arkiver

Færdigt behandlet


Hverdagen.

Oprindeligt var det meningen, at jeg skulle have været til min fysioterapeut mandag den 13. december 2010, men da hele uge 51 år 2010 var lidt mere end overbooket efter min mening, tillod jeg mig at melde afbud i så godt tid, at en anden kunne få glæde af den ledige tid samtidigt med jeg bestilte en ny tid til i dag klokken 15:30.

Så da min Skat, efter han var kommet hjem fra arbejdet samt han havde fået noget lynhurtigt frokost, skulle køre til dobbelt træning, fulgtes jeg med ham ud til Fysiocenter Roskilde, hvor han træner og jeg skulle besøge min fysioterapeut. Det vil sige, jeg sad og hælkede på det igangværende projekt i et lille kvarters tid, før jeg kom ind til min fysioterapeut.

Min fysioterapeut er mere end tilfreds med hensyn til udviklende i forhold til min svage højre ankel samt min ømme højre hæl. Min hæl er godt nok helbredt, da min hælpude er vokset sammen og min hæl har fået sin normale facon, men så længe min ankel er svag og det vil den nok foblive resten af mit liv, så er der en konstant risiko for, at min hælpude igen vil punktere, og især hvis jeg overhører det, den, hælen samt resten af min krop prøver på at fortælle mig.

Min fysioterapeut mener dog, at jeg har fat i den lange ende med hensyn til at genoptræne min svage højre ankel uden at overbelaste den samt min højre hæl og han betragter mig derfor som værende færdigt behandlet, men dog ikke mere færdigt behandlet end hvis jeg føler behov for at kontakte ham, så gør jeg det bare og så får jeg en ny tid hos ham.