Arkiver

Årets tredje ups !


Hverdagen.

Hverken min Skat eller jeg føler os sådant helt rigtigt på toppen i dag. Han har jo også hele ugen knoglet rigtigt hårdt med en meget omfattende opgave på sit arbejde samtidigt med han har sovet rigtigt dårligt hver eneste af indeværende uges nætter, fordi han ikke kan lade være med at tænke på den omtalte arbejdsopgave.

Ved 10:30 tiden blev vi enige om, at hvis vi skal nå at handle ind i dag, hvilket vi desværre var nødt til, da vi efterhåndens havde ekko i køleskabet, så skal det være nu, for ellers så når vi det nok ikke.

Derfor gik min Skat over til garagen for at hente vores lille bil, imens jeg gik rundt om containerne med dagrenovation og papir samt hilse på vores under-underbo.

Vi startede med at køre ind til Føtex i Roskildes Stations Center og da vi havde handlet ind der, kørte vi videre til Netto på Holbækvej, hvor vi stort set fik købt samtlige af de basicvarer, vi skal bruge i løbet af den næste uges tid. Jeg kom for øvrigt også til at foretage årets tredje ups, for ved et mindre "uheld" røg det her …

2011/01/08/201.jpg

… ned i vores indkøbskurv. Hver æske indeholder seks ruller perlegarn a 5 gram med en løbelænges på 37 meter. Garnet kan bruges som både tykt broderigarn eller tyndt hæklegarn og der kan også sangens kniples af det. Hver æske kostede for øvrigt 19,00 kroner, så det bliver nok ikke frem lige denne ups, der kommer til at vælte vores budget.

Da min Skat og jeg alligevel kørte lige forbi Aldi på Søndre Ringvej på vej hjem fra Netto, smuttede vi lige rundt om butikken, så nu har vi stort set fået købt alle de madvarer med mere, vi skal bruge ikke kun i denne weekend, men også i det meste af næste uge. Vi kommer kun lige til at skulle bruge lidt frisk frugt og grønt i løbet af ugen, der kommer, men det er jo ikke særligt tungt at bære hjem inde fra centrum, så det skal jeg søger for at klare.

Da vi kom hjem, hjalpes vi ad med at putte alle de nyindkøbte varer på plads, før vi tog noget frokost og lige nu hygger en omgang æbleskriver, der er lige ved at være færdige, sig ude i miniovnen.