Arkiver

Ingen strøm og vand – Del 2


Hverdagen.

Da min Skat og jeg gik i seng i går aftes, var strømmen godt nok vent tilbage, men til gengæld var alle former for brugsvand forsvundet.

Der har tilsyneladende ikke været afbrydelser i strømforsyningen i løbet af natten, for vores clockradio gik i gang til tiden her til morgen, og alle former for brugsvand var også vendt tilbage, da vi stod op.

Her til morgen har jeg besøgt Roskildes Forsynings hjemmeside for at se, om der står noget om årsagen samt varigheden af svigtet i både strøm- og vandforsyningen i går aften, men der står intet om det under driftsforstyrrelser. Så derfor ved jeg ikke, hvad der var årsagen til det.

På en måde er en kort afbrydelse af både strøm- og vandforsyningen jo en form for øjenåbner … for det beviser jo kun alt for godt, hvor sårbar vi i grund er … for hvor meget eller rettere hvor lidt kan vi i grund i dag uden elektricitet ?

For eksempel kan vi jo godt nok bruge vores mobiltelefoner til at komme i kontakt med andre, høre radio samt som en nødlygte, men de kan kun oplade ved hjælp af strøm … så hvor længe har vi gavn af dem ?