Arkiver

Bogudsalg


Hverdagen.

Da jeg havde hængt dagens anden maskinefuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestivet samt strøget de få stykker tøj, der bliver pænest, når det bliver strøget, imens det stadigvæk er vådt, samt hængt det til eftertørring på det lille tørrestive på døren ind til soveværelset, gik jeg hjemmefra.

Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne aflevere det brugte batteri, plastikposen med dagrenovation samt diverse reklamer i de rigtige container, før jeg gik ud til Ro´s Torv, hvor jeg besøgte Arnold Busk Boghandel, der jo starter sig udsalg i dag.

Inden jeg gik hjemmefra, havde jeg sat mig for, at der var tre bøger, jeg meget gerne ville have, samt fem bøger, jeg lige ville kigge på, før jeg tog beslutningen om, hvorvidt de skal købes eller ej. Den ene af de sidste fem bøger, var endnu ikke ankommet til butikken og de fire andre var ikke helt så spændende, da jeg først fik dem i hænderne, så dermed sparede jeg lige 250,00 kroner.

De to af de tre bøger, jeg meget gerne vil have, ankommer nok først til butikken i løbet af i morgen, så det endte med, det kun var den ene af de i alt otte bøger, jeg havde skrevet på min indkøbsliste, jeg kunne få fat på, men så kom jeg lige til at foretage et par impulskøb, da jeg kom til se lidt på bøgerne i butikken rodekasse. Det endte med, jeg kom til at solde for 139,85 kroner eller skrevet på en anden måde, jeg kom hjem med disse tre bøger …

2011/01/27/101.jpg

… jeg har flere af Maria Hellebergs bøger og dem af dem, jeg har nået at læse, har været gode, så når jeg nu kunne få hendes bog om Dagmar Maria Feodorovna for kun 39,95 kroner havde jeg selvfølgelig skrevet den på min indkøbsliste.

Jeg holder meget af musik og især den rytmiske af slagsen altså det mange nok vil kalde for pop og rock musik, det var jo også en af grundene til, jeg var yderst lokalradioaktiv fra efteråret 1991 til efteråret 2000, derfor var det også at friste mig over evne, at man havde sat Kristoffer Hegnsvads og Sofie Maegaards bog "Husker du – dansk rock gennem 50 år" ned fra 299,95 kroner til 49,95 kroner, så derfor kom jeg til at købe den. Jeg er for øvrigt allerede gået i gang med at læse i den og den behandler emnet både informativ samt spændende.

Jeg holder meget af dyr og jeg kan godt lide at læse biografier og derfor købte jeg bogen om Dewey bibliotekskatten, der ændrede verden, den er skrevet af Vicky Myron samt Bret Witter og den var sat ned fra 149,95 kroner til 49,95 kroner.

Så nu har jeg lige tre bøger mere, jeg skal have læst, før de kan komme på plads, spørgsmålet er så bare lige, hvor har vi plads til dem ?