Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Så er den syttende dag i vores 24 sammenhængende dage lange skønne forsommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er gået ned, Månen er stået, min Skat er ved at se det første hold af alle de mange billeder, han nåede at fotografere i løbet af forrige uge, og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne søndag.

Morgen blev brugt på en god kombination af hygge samt aflivning af diverse små hængepartier, derefter løb vi min ene kilometer, før min Skat løb en kilometer og bagefter løb han ti kilometer.

Min Skat har brugt en stor del af dagen på at komme lidt videre med den helt store renoveringsopgave i vores soveværelse og jeg har brugt det meste af dagen på at udvælge samt pakke de sidste af billederne fra uge 24 og 25, der skal ledsage de helt små samt dermed også relativt hurtigt skrevet manglede indlæg fra de to uger på min blog.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.