Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Så er den allerførste dag i vores 24 sammenhængende dage lange skønne forsommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er så småt begyndt at gå ned, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne fredag, før vi begge to går i seng.

Traditionen tro på alle vores fælles arbejdsfrie dage så ville min Skat gerne sove lidt længere end mig her til morgen, så derfor blev han liggende i vores lune seng, da jeg stod op til min gamle normale stå op tid, hvilket vil sige klokken 3:55.

Jeg havde nået at nyde min morgenmad og min morgenthe, skrive et par meget små indlæg på min blog, været i bad inklusiv at sidde med fødderne i varmt sæbevand samt tage tøj på, før min Skat stod ved 5:30 tiden.

Imens min Skat spiste sin morgenmad samt gik i bad og tog tøj på, nåede jeg at skrive et par meget små indlæg på min blog samt skrive vores e-mail-adresser og mobiltelefonnumre på et stykke papir til vores under-underbo.

Min Skat og jeg kørte hjemmefra ved 6:30 tiden og vi nåede frem til vores venners hjem i Ølby ved Køge klokken lidt i 7:00, så vi kunne være med at til fejre dem fra morgenskuden af. Vi nåede at tale meget lidt med både dem og to af vores andre vennepar samt se sølvbrudeparret pakke alle deres gaver inklusiv vinkurven fra os ud, før vi kørte fra dem ved 8:30 tiden.

Vi smuttede lige rundt om Super Brugsen i Ølby for at købe det frimærke, der skulle på et brev, jeg har lovet at sende for Poul, og efterfølgende putte det i en postkasse samt yde den helt normale klokken 9:00 telefonvæknings service overfor ham, før vi kørte hjem.

Da vi kom hjem, stod vores under-underbo og ventede på os i opgangens dør, han havde problemer med en opdatering af sin bærebar computer, imens min Skat hjalp ham med det, nåede jeg at hænge dagens første maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet og det lille vingeløse tørrestativ ude på altanen.

Cirka en halv times tid efter, min Skat var kommet hjem fra vores under-underbo, kom han op til os for at få sedlen med vores e-mailadresser og telefonnumre samt nøglen til vores lejlighed og postkasse samtidigt med jeg lige nåede at fortælle ham, hvordan vores potteplanter i lejligheden og i opgangen skal passes.

Da vores under-underbo var gået, gik vi ned i garagen til vores lille bil, hvorefter vi gik i gang med at klargøre den til i morgen, hvilket vil sige, at min Skat pudsede den lygter og ruder samt påfyldte motorolie og sprinklervæske, imens jeg fik ryddet op i handskerummet og de små rum i dørene samt fundet ud af, hvad der kan ligge i både dem og handskerummet samt under forsæderne.

Bagefter hængte jeg dagens anden maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet ude på altanen, før vi begge to tog frokost, hvorefter min Skat kørte ud til Shurgard med de ting, der skal stå derude, imens vi er væk hjemmefra, samt efterfølgende til sin helt normale fredagstræning.

Imens min Skat var væk, nåede jeg at vande alle vores potteplanter både i lejligheden og i opgangen, påbegynde pakningen af alt det, vi skal have med os i morgen, når vi kører til Djursland, hvor et lejet sommerhus i Øer skal være vores faste base den næste uge tid, samt tale i mobiltelefon med Heidi.

Imens min Skat nåede at opdatere vores bærebar computer og Sludrechatollet altså vores nye navigator, nåede jeg at stryge dagens to maskinfulde altså 36 stykker nyvasket tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer samt pakke det fortøj og tøj, vi skal have med i morgen, når vi kører til Djursland.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg pakkede det køkkengrej samt de madvarer, der ikke skal holdes kolde, vi skal have med os i morgen, når vi kører til Djursland, før mig satte foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt i bare en lille halv times tid, før vi begge to går i seng.