Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 24. torsdag og dermed også den 33. hverdag efter vores ti dage lange påskeferie samt den allersidste af slagsen før vores 24 dage lange forsommerferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag kunne min Skat til al held nøjes med at være på arbejdet i de normale otte timer og da han kom hjem, løb han seksten kilometer og jeg ærgrede mig over, at jeg har fået mindst en uges løbeforbud på grund af fibersprængningen i mit højre lår.

Da min Skat kom hjem fra dagens løbetur og han havde smurt samt spist noget lynhurtigt frokost, besøgte vi DanCenters hjemmeside, hvor vi bestilte det sommerhus, der skal være vores faste base fra og med på lørdag den 14. juni 2014 efter klokken 16.00 samt til og med lørdag den 21. juni 2014 før klokken 10:00.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits torsdag, hvor jeg blandt andet har nået at vaske og stryge to maskinfulde altså 68 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer, putte papir og skraldespanden i de relevante containere, besøge min læge samt handle ind hos Gina Tricot, Håndarbejdscentret, hvor jeg kom til at foretage årets 47. ups, samt Super Best i Skomagergade og Fakta på Køgevej, pakke en vinkurv samt vaske op efter min Skat og min morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.