Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets 23. lørdag samt dermed også den første dag i vores tre dage lange pinseferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Morgen og første halvdel af formiddagen blev brugt på en god kombination af hygge samt løsningen af diverse praktiske gøremål. Derefter kombineret min Skat og jeg dagens indkøb med dagens første gåtur, der bragte os til Lidl og Netto på Københavnsvej samt Kiwi Mini Pris i Dommervænget.

Da vi i fællesskab havde fået sat alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, gik jeg via Musicon over til Aldi for at handle ind samt hjemad via Musicon.

Derud over har min Skat nået at ordne en hel del praktisk opgaver via sin computer og jeg har nået at vaske og stryge en maskinfuld altså 21 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer, blive færdigt med det igangværende hæklede projekt samt vaske op efter min Skat og min morgenmad samt frokost.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før min Skat satte sig foran fjernsynet for at se kvalifikationen til søndags Formel 1 løb og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg starter op på det næste hæklede projekt.