Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen, Oplevelser, Ænder.

Så er den niende dag i vores 24 sammenhængende dage lange skønne forsommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er næsten gået helt ned, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer, Piv sidder lige ved siden af mig og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag, før vi går i seng.

Traditionen tro på vores fælles arbejdsfrie dage så ville min Skat gerne sove lidt længere end mig her til morgen, så derfor blev han liggende i vores lune seng, da jeg stod op ved 5:15 tiden, så jeg havde nået at smøre dagens madpakker og min morgenmad, nyde den og min morgenthe, været i bad, siddet med fødderne i varmt sæbevand, taget tøj på samt hygge mig med at skrive et lille indlæg på min blog, før min Skat stod op ved 7:00 tiden samt efterfølgende tog morgenmad.

Imens min Skat var i bad og tog tøj på, nåede jeg at pakke køletasken, vaske fryseren og køleskabet af samt rydde til side, vaske op og tørre af efter vores morgenmand og madpakkesmøring samt pakke den sort plastik klapkasse med alt vores køkkengrej.

Imens min Skat ordnede badeværelset, nåede jeg at tørre støv af i hele det lejede sommerhus samt putte dynerne, puderne og vattæppet, vi ikke har haft brug for at bruge, da vi har haft vores eget af slagsen med, på plads på den seng, vi har brugt under vores ophold, samt pakke langt de fleste af de sidste af vores ting og efterhånden som de mange forskellige plastik klapkasser, plastik klodskasser, plastiknet, plastikposer med mere var færdigpakket blev de samlet i entreen.

Imens min Skat støvsugede hele det lejede sommerhus, nåede jeg at færdigpakke den gule plastik klodskasse med vores rengørings- og toiletartikler samt pakke vores lille bil, der i den grad gruede for, hvor lang en omvej vi ville vælge at køre på hjemturen.

Lige efter jeg klokken lige præcist 9:00 havde ydet den helt normale daglige telefonvæknings service overfor Poul, gik min Skat og jeg en lille tur rundt i det lejede sommerhus samt dets have for at finde ud af, om vi havde glemt at gøre noget praktisk eller glemt at pakke nogle af vores ting, hvorefter vi kørte derfra og jeg friste næsten til at skrive, at traditionen tro så fordelte vi opgaverne imellem os sådant, at min Skat styrede vores lille bil, Sludrechatollet i form af vores nye navigator viste vej, Piv sad lige ved siden af Sludrechatollet, så han kunne nyde udsigten via bilens forrude og jeg hæklede på det igangværende projekt.

Turens første stop blev en tankstation i Ebeltoft, hvor vi vores lille bil fik lod til at fylde sig helt, før vi kørte til DanCenter for at aflevere mappen samt nøglen til det lejede sommerhus og Piv fik hilst på et par meget storsmilende tyske ænder …

2014/06/21/1801.jpg

… derefter kørte vi til Aqua i Silkeborg, hvor vi brugte de næste tre og en halv times til på at nyde, opleve samt se dyrene, fiskene og fuglene, fodringen af fiskene i rørebassinet og vaskebjørnene, nyde vores medbragte madpakker samt solde lidt i Aqua Shoppen, før vi satte kursen i retning mod Sjælland nærmere bestem vores lille lejlighed i Roskilde.

Da vi nåede til Knudshoved, holdt vi en halv times pause, så vores lille bil kunne slappe af samt køle sine futter altså dæk, imens vi gik en skøn tur langs med standen under Storebæltsbroen, før vi forsatte hjemturen. Vores lille bil fik for øvrigt også lov til at slappe lidt af samt kølne sine futter altså dæk, imens vi handlede ind hos Lidl og Netto i Ølby Centret.

Ved 19:15 tiden parkede min Skat vores lille bil på parkeringspladsen foran vores opgang og på det tidspunkt var vi alle som en altså både vores lille bil, der i løbet af de sidste otte dages tid har nået at kørt 1.658,5 kilometer, Piv, der under kørslen har siddet lige ved siden af Sludrechatollet …

2014/06/21/1802.jpg

… samt ellers har holdt sig så tæt som overhovedet taget mulig på os, da han jo helst ikke skulle gå glip af noget, min Skat og jeg rigtigt godt gammeldags trætte, men det var til al held på den der helt vildt gode måde, som man er træt på efter en både god samt oplevelsesrig ferie.

Min skat og jeg begyndte at bære alt vores bagage fra bilen op i lejligheden, hvor vi kunne se, at alle vores potteplanter både ude i opgangen og inde i lejligheden er blevet passet med både kærlighed samt omsorg, imens vi har været væk fra dem.

Da vi i fællesskab havde tømt bilen, kørte min Skat den over i dens garage, hvilket den nok er rigtigt glad for, da den har "sovet" delvis udendørs de sidste syv nætter, hvilket den ikke lige frem har været helt tilfreds med.

Min Skat og jeg hjalpes ad med udpakningen samt på pladslægningen og på pladssætningen af de allermeste nødvendige af alle de mange meget forskellige ting, vi har haft med på ferie, og resten af vores oppakning bliver altså først pakket ud i morgen, for vi fik en lille hyggelig ekstra opgave, vi ikke lige havde regnet, da min Skat skulle åbne for vandtilførslen til vaskemaskinen, så jeg kunne sætte den i gang med en maskinfuld.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at tale i mobiltelefon med Poul, sætte vore kameraers batterier og vores mobiltelefoner til opladning samt dække spisebordet, så vi kunne sidde ved det, imens vi nød aftens menu. Bagefter aflivede vi i fællesskab den medfølgende opvask, før vi satte os foran hver sin computer og nu vil jeg slukke min computer samt bagefter gå i seng, hvilket min Skat også lige har sagt, at han vil gøre, for nu er vi igen begge to så træt, at vi har langt mere end helt almindelige svært ved at holde os vågne.