Arkiver

Majs sold i tal


Hverdagen, Ænder.

I år har jeg sat mig for, at jeg vil holde lidt mere øje med, hvad jeg i grunden bruger min penge til og derfor har jeg oprettet et regneark til hver af de fem poster, jeg selv mener, er de største, og efter hver måned vil jeg så lige se lidt på tallene.

I løbet af januar måned nåede jeg totalt at solde for 1.253,30 kroner, i løbet af februar måned nåede jeg totalt at solde for 1.527,88 kroner, i løbet af marts måned nåede jeg totalt at solde for 2.837,26 kroner, i løbet af april måned nåede jeg at solde for 1.445,76 kroner og i løbet af maj måned har jeg nået at solde for følgende …

Ænder …
I løbet af maj måned kom der ikke mindre end 18 nye ænder ind i mit liv. Den ene af dem fik jeg af min Skat og de otte af dem blev købt hos Lirum Larum Leg. Månedens udvidelse af min samling af ænder kostede sammenlagt 378,08 kroner.

Bøger …
I løbet af maj måned kom jeg til at købe ti nye bøger, de kostede sammenlagt 294,44 kroner. Desværre har jeg ikke nået at læse nogle af dem.

Kreative materialer …
I løbet af maj måned nåede jeg at foretage elve ups, der sammenlagt kostede 837,31 kroner. Desværre har jeg ikke nået at bruge noget af det.

Tøj …
I løbet af maj måned nåede jeg at købe ni stykker nyt tøj. Det dyreste stykke var et par sandaler, der kostede 129,00 kroner, og det billigste stykker var en sort stumpet T-shirt, der kostede 49,95 kroner. Månedens udvidelse af min garderobe kostede sammenlagt 568,60 kroner.

Årstidspynt …
I løbet af maj måned nåede jeg at udvide min samling af pynt til efterår og Halloween, jule og vinter samt forår og påske med med nul stykker, så det var jo dejligt billigt.